Laatste nieuws over marcouch
21 t/m 40 (van 129 artikelen)
5 jul 16:45
Geert Wilders is woensdagmiddag aangekomen bij het gemeentehuis van Arnhem, waar hij samen met andere PVV'ers demonstreert tegen de voordracht van Ahmed Marcouch als nieuwe burgemeester van de stad.
4 jul 13:01
PVV-leider Geert Wilders gaat woensdag in Arnhem demonstreren tegen de voordracht van PvdA'er Ahmed Marcouch als nieuwe burgemeester van de Gelderse hoofdstad.
4 jul 8:04
Ahmed Marcouch (PvdA) is maandag voorgedragen als nieuwe burgemeester van Arnhem.
22 dec 20:58
De Tweede Kamer wil dat hulpverleners de bevoegdheden krijgen om in gezinnen te controleren of er sprake is van radicalisering.
13 dec 8:05
Bij de Rijksoverheid komt geen grootschalige proef met anoniem solliciteren. Althans, als het aan de regering ligt.
8 dec 9:15
Het onherkenbaar maken (blurren) van gezichten van politiemensen op straat is een onmogelijke eis.
5 dec 22:00
De gemeente Hilversum moet discriminatie, racisme en antisemitisme aanpakken zoals huiselijk geweld, zegt PvdA-raadslid Saami Akrouh.
1 dec 20:03
Het kabinet moet meer werk maken van de bestrijding van discriminatie. Onder meer de kennis van politie en Justitie moet worden bijgespijkerd, vindt Tweede Kamerlid Ahmed Marcouch (PvdA).
17 okt 12:12
Meerdere bewoners in Amsterdam-West en Amsterdam Nieuw-West hebben zondag een anti-homofolder in hun brievenbus gekregen.
17 mrt 13:00
De misdragingen van PSV-aanhangers dinsdag in Madrid moeten niet worden getolereerd.
10 mrt 19:15
PvdA en SP willen dat er bij de politie meer agenten komen met een allochtone afkomst.
5 dec 19:00
De afgelopen tijd is er weer een hoop ophef ontstaan over de islam en haar volgelingen. Maar of dat iets nieuws is? Het nieuws zit hem niet zozeer in de aanval op de islam en haar fundamenten maar in degene die de stok heeft opgepakt om de moslims mee te slaan, of het in ieder geval probeert. Volgens PvdA-politicus Ahmed Marcouch is het salafisme een bron van kwaad en radicalisering. Wij vroegen imam Aboe Ismail, hoofd religieuze zaken as-Soennah moskee en verbonden aan al-Yaqeen, om een inhoudelijk stuk, waarin hij uitleg geeft over het salafisme.
1 dec 12:55
Verschillende moskeeën en prominente Nederlandse moslims hebben een brief opgesteld naar aanleiding van de motie van Ahmed Marcouch.
30 okt 11:24
Asielzoekers moeten niet alleen vanaf dag 1 Nederlandse taalles aangeboden krijgen.
21 okt 16:22
De Marokkaanse minister van Justitie heeft in gesprek met PvdA-Kamerlid Ahmed Marcouch zijn ambities uitgesproken.
4 jun 14:43
Regeringspartijen VVD en PvdA zijn het niet eens over een plan om buitenlandse imams een cursus te geven voordat ze in Nederland komen preken.
22 apr 12:39
Drie verdachten in het grote Haagse jihadproces blijven langer vastzitten. Dat heeft de rechtbank in Den Haag dinsdag bepaald.
14 apr 13:05
Jihadverdachte Azzedine C. wil Tweede Kamerlid Ahmed Marcouch (PvdA) laten horen. Dat heeft zijn advocaat André Seebregts dinsdag gezegd.
21 mrt 16:26
PVV-leider Geert Wilders is verbijsterd over een tweet van PvdA-Kamerlid Ahmed Marcouch. Die noemde Wilders zaterdag indirect een antisemiet.
1 feb 17:31
Tweede Kamerlid Ahmed Marcouch van de PvdA roept moslims in Nederland op stelling te nemen tegen radicalisering en geweld.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi