Laatste nieuws over marechaussee
1 t/m 20 (van 46 artikelen)
15 jun 14:13
De Koninklijke Marechaussee moet stoppen met etnisch profileren bij grenscontroles op bijvoorbeeld luchthavens, omdat het selecteren op huidskleur en uiterlijke kenmerken leidt tot discriminatie.
22 feb 7:33
De Koninklijke Marechaussee heeft in een maandenlang onderzoek elf mensen aangehouden voor twee afzonderlijke diefstallen van dure telefoontoestellen op Schiphol.
27 jan 18:09
De Tweede Kamer gaat niet mee met het voorstel van PVV-leider Geert Wilders om het leger in te zetten bij grootschalige rellen.
27 jan 10:53
De politie hield dinsdag in het hele land 131 verdachten aan, van wie 81 mensen in Rotterdam. Het grootste deel van deze verdachten is jonger dan 25 jaar.
25 jan 12:06
Justitieminister Ferd Grapperhaus gaat de schade verhalen op de "hooligans" die binnensteden vernielen en rellen tegen het coronabeleid.
25 jan 10:27
De rellen die dit weekeinde in verschillende steden hebben plaatsgevonden hebben niets met protesteren te maken, zegt premier Mark Rutte.
24 jan 9:34
Bij de rellen in Urk zijn zaterdagavond twee personen aangehouden.
24 jan 3:45
De gemeente Urk, politie en het openbaar ministerie laten weten "zeer verontwaardigd te zijn over de gebeurtenissen" van zaterdagavond in Urk. "Vanavond was een groep relschoppers actief die de rust op Urk verstoorde.
21 jan 16:48
De Koninklijke Marechaussee heeft donderdag op Schiphol negen mensen aangehouden met een valse verklaring van een coronatest.
23 dec 14:15
Het ministerie van Defensie en het Openbaar Ministerie doen onderzoek naar een melding van een Uruzgan-veteraan over een geweldsincident in 2007.
7 dec 14:24
Speciaal agent 'B230', een lid van een arrestatieteam dat in april vorig jaar in Sittard een volstrekt onschuldige 21-jarige man neerschoot moet 80 uur voorwaardelijke werkstraf opgelegd krijgen.
5 dec 19:40
De Marechaussee heeft zaterdag in de haven van Hoek van Holland een bestelbus aangetroffen waarin dertien migranten zaten gepropt.
3 nov 11:33
De marechaussee voert geen grootschalig ontmoedigingsbeleid aan de grens nu in Duitsland strengere coronamaatregelen van kracht zijn geworden.
25 okt 7:59
De politie heeft zondag bij Schiphol twee mensen aangehouden nadat in hun auto explosief materiaal is gevonden.
26 feb 8:26
Staatssecretaris Ankie Broekers-Knol (Asiel en Migratie) is woensdag en donderdag in Turkije om te kijken hoe het staat met de opvang en verdere afhandeling van vluchtelingen.
10 feb 13:09
Een 32-jarige ex-marechaussee uit Rotterdam moet anderhalf jaar cel krijgen voor het lekken van geheime informatie naar topcriminelen.
12 aug 14:45
De man landde met een vliegtuig uit Turkije en werd direct aangehouden, maakte de Koninklijke Marechaussee maandag bekend.
18:14
De gegevens van iedereen die vanaf dinsdag met het vliegtuig reist, worden opgeslagen door een speciale, nieuwe eenheid van de marechaussee. Die eenheid wordt nu verantwoordelijk voor het bewaren van passagiersinformatie van luchtvaartmaatschappijen.
22 nov 9:19
Zeven van de elf eenheden van politie, de marechaussee en het Openbaar Ministerie houden donderdag een grote antiterrorisme-oefening.
3 jul 18:44
Twee Nederlandse jihadisten die in Turkije zijn veroordeeld, zijn op de terugweg naar Nederland.
1 2 3 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi