Laatste nieuws over mark rutte
201 t/m 220 (van 303 artikelen)
10 jun 12:39
Twee jonge Nederlandse weeskinderen zijn uit een vluchtelingenkamp in het noorden van Syrië gehaald en overgedragen aan een Nederlandse delegatie.
26 mei 19:21
Het Openbaar Ministerie heeft zondag een eigen geurtje gelanceerd. XTACY heet het. Het gaat om een ludieke actie: met parfumflesjes met daarin de geur van xtc wil justitie mensen leren hoe ze drugslabs kunnen herkennen.
24 mei 0:05
De PvdA is de verrassende winnaar van de verkiezingen voor het Europees Parlement. De sociaaldemocraten blijven de VVD en het CDA voor.
4 okt 14:02
Premier Mark Rutte en zijn Britse ambtsgenoot Theresa May hebben in een gezamenlijke verklaring de 'onacceptabele cyberoperaties' van de Russische militaire inlichtingendienst tegen de OPCW veroordeeld.
29 jun 15:51
De 28 EU-leiders hebben na urenlange moeizame en volgens premier Mark Rutte emotionele onderhandelingen een akkoord bereikt over het migratiebeleid.
30 jan 13:30
Premier Mark Rutte heeft vol afschuw gereageerd op de aanslag op een moskee in het Canadese Quebec. Hij heeft maandagochtend namens Nederland medeleven overgebracht aan premier Justin Trudeau van Canada.
29 sep 12:39
Minister-president Mark Rutte woont vrijdag namens de Nederlandse regering de uitvaart bij van de Israëlische oud-president Shimon Peres.
13:26
Minister-president Mark Rutte noemt de woensdag overleden voormalige Israëlische president en premier Shimon Peres "een man wiens lange en veelbewogen leven parallel loopt met de al even bewogen geschiedenis van de staat Israël'’.
22 sep 18:20
Premier Mark Rutte heeft donderdag opnieuw zwaar de wind van voren gekregen over zijn beruchte 'pleur op'-uitspraak over Turkse Nederlanders die geen binding hebben met Nederland.
14 sep 12:14
Premier Mark Rutte staat volledig achter zijn "pleur op" over een Turkse Nederlander die een journalist belaagt en "oprotten" in de camera schreeuwt.
9 sep 16:02
De groep Turks-Nederlandse jongeren die in Zaanstad overlast veroorzaakt, is volgens minister-president Mark Rutte "gewoon tuig van de richel".
7 sep 12:31
De Israëlische premier Benjamin Netanyahu, bekend om de liters kinderbloed die aan zijn handen kleven, wilde maandag tijdens een gesprek met premier Mark Rutte een ding duidelijk maken: Israël wil Nederland en Europa graag helpen in de strijd tegen 'islamitisch' terrorisme.
5 sep 12:18
Premier Mark Rutte ziet Geert Wilders op dit moment als zijn grootste politieke opponent. Dat heeft Rutte zondag gezegd in het programma Zomergasten.
4 sep 17:15
De bekendmaking dat Jan Roos optreedt als lijsttrekker van VNL (Voor Nederland) heeft de partij in de wekelijkse peiling van Maurice de Hond twee zetels opgeleverd.
2 sep 11:26
De premier van de zionistenstaat Israël Benjamin Netanyahu is op 6 en 7 september in Nederland.
30 aug 15:49
Het Turkse staatspersbureau Anadolu Ajansi (AA) heeft een lijst gepubliceerd met Nederlandse organisaties die aan de Gülen-beweging gelieerd zouden zijn.
27 aug 16:54
Premier Mark Rutte biedt zijn excuses aan voor de verkiezingsbeloftes die hij deze kabinetsperiode niet heeft kunnen waarmaken.
30 jul 11:11
Premier Mark Rutte heeft vrijdag een uitgebreide reactie gegeven op de aanhoudende spanningen tussen groepen Turkse Nederlanders na de mislukte staatsgreep in Turkije.
30 jun 18:48
De Tweede Kamer heeft donderdag de slachtoffers van de aanslag op het vliegveld van de Turkse metropool Istanbul herdacht.
17 jun 15:50
De kritiek van de politieke beweging DENK op de media slaat echt nergens op. Dat zei premier Mark Rutte vrijdag.
<< < 9 10 11 12 13 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi