Laatste nieuws over mark rutte
21 t/m 40 (van 511 artikelen)
3 mrt 12:22
Mensen met een kleine portemonnee krijgen financiële ondersteuning van het kabinet, maar dit is niet binnen twee weken geregeld.
2 mrt 12:29
De Sociaal-Economische Raad (SER) moet onderzoeken hoe het kan dat armere en lageropgeleide Nederlanders vaak een 'gezondheidsachterstand' kennen, en wat het kabinet hieraan kan doen.
20:58
Premier Mark Rutte is niet van plan op de tweedaagse EU-Afrikatop in Brussel extra Nederlandse investeringen in het continent aan te kondigen.
16:56
Nederland maakt opnieuw excuses aan Indonesië voor het geweld tijdens de onafhankelijkheidsstrijd van de toenmalige kolonie Nederlands-Indië.
04:26
Bijna tachtig regeringsleiders en staatshoofden uit Europa en Afrika zijn twee dagen in Brussel bij elkaar om de banden aan te halen en economische samenwerking te versterken.
16 feb 21:11
Nederland en Colombia gaan nauwer samenwerken in de strijd tegen drugs. Dat hebben premier Mark Rutte en de Colombiaanse president Iván Duque afgesproken.
13 feb 12:20
Om de aanvoer van cocaïne uit Midden- en Zuid-Amerika naar Rotterdam en Antwerpen in te dammen, moeten politie en justitie in de havens van die steden meer capaciteit krijgen.
10 feb 20:11
Het kabinet wil dat stadions en theaters vanaf volgende week vrijdag geen 1,5 meter meer hoeven aan te houden en dus veel meer mensen binnen kunnen laten.
4 feb 17:30
Premier Mark Rutte is anders gaan denken over het ophalen van Daesh-vrouwen uit kampen in Syrië om ze in Nederland te kunnen berechten.
27 jan 21:09
PVV-leider Geert Wilders en justitieminister Dilan Yesilgöz hebben woensdag dan toch gesproken over een tweet van Wilders waarin hij de Turkse afkomst van Yesilgöz hekelt.
25 jan 19:44
Premier Mark Rutte en minister Ernst Kuipers (Volksgezondheid) hebben vanavond tijdens hun persconferentie nieuwe versoepelingen aangekondigd.
25 jan 15:11
Het coronaoverleg op het ministerie van Algemene Zaken van Mark Rutte heeft dinsdag niet geleid tot grote wijzigingen in de voorgenomen versoepelingen.
24 jan 19:58
Kinderen tot en met 12 jaar hoeven niet meer in quarantaine als zij geen klachten hebben, adviseert het Outbreak Management Team (OMT) aan het kabinet.
24 jan 16:11
Het kabinet wil de horeca, cultuur en een deel van de evenementen heropenen. Het plan is om de horeca en cultuur tot 22.00 uur te openen onder voorwaarden.
22 jan 13:27
De hele samenleving kan weer open tot 20.00 uur. Dat adviseert het Outbreak Management Team (OMT) aan het kabinet, zo bevestigen bronnen na berichtgeving in diverse media.
19 jan 11:06
PVV-leider Geert Wilders is voor premier Mark Rutte "door een grens gezakt" met zijn tweet over minister van Justitie Dilan Yeşilgöz, waarin hij haar Turkse afkomst aanhaalt.
14 jan 19:29
Met het versoepelde maatregelenpakket dat het kabinet vrijdag aankondigt, kan het dagelijks aantal besmettingen mogelijk oplopen tot 75.000 of 80.000 per dag.
14 jan 19:24
Vanaf aanstaande zaterdag is het weer mogelijk om "op ieder moment van de dag" binnen en buiten te sporten, zegt premier Mark Rutte.
13 jan 14:13
Het kabinet gaat de coronaregels voor het hoger onderwijs, detailhandel, contactberoepen en sport versoepelen per aanstaande zaterdag.
13 jan 13:39
De acht mannen uit Eindhoven die onder meer verdacht worden van het voorbereiden van een terroristische aanslag, blijven voorlopig in de cel.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi