Laatste nieuws over mark rutte
61 t/m 80 (van 428 artikelen)
2 apr 6:06
De Nederlandse kranten klinken vrij eensgezind in hun analyses en commentaren over het Kamerdebat.
2 apr 3:48
Mark Rutte wil toch door als demissionair premier, ondanks het "heftige debat", waarin alle oppositiepartijen het vertrouwen in hem opzegden.
2 apr 1:33
Het wordt niet duidelijk wie degene was die VVD-leider Mark Rutte donderdagochtend vroeg belde om te vertellen dat de naam van CDA'er Pieter Omtzigt toch voorkwam in zijn gespreksverslag met de ex-verkenners.
1 apr 21:31
De Tweede Kamer moet er nog over stemmen, maar voor een meerderheid van Nederland is het duidelijk: premier Mark Rutte moet aftreden vanwege zijn 'vergeten' Omtzigt-gesprek.
1 apr 13:53
Premier Mark Rutte herinnerde zich niet dat hij het in zijn gesprek met de voormalige verkenners over CDA-Kamerlid Omtzigt had gehad.
1 apr 13:38
PVV-leider Geert Wilders vindt dat premier Mark Rutte moet opstappen en dat er nieuwe verkiezingen moeten komen.
1 apr 12:47
Oppositiepartijen SP en DENK zijn woest op VVD-leider Mark Rutte.
1 apr 12:03
VVD-leider Mark Rutte heeft tijdens zijn gesprek met de oud-verkenners Annemarie Jorritsma en Kajsa Ollongren geopperd om Pieter Omtzigt een ministerpost aan te bieden, mocht het CDA deelnemen aan een nieuw kabinet.
29 mrt 19:27
Het Veiligheidsberaad van de 25 burgemeesters die voorzitter zijn van een veiligheidsregio rekent erop dat er over twee weken een concreet plan is voor de heropening van de maatschappij.
26 mrt 5:01
Premier Mark Rutte en minister Sigrid Kaag hebben het tijdens de formatiegesprekken niet gehad over CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt.
24 mrt 5:09
De Tweede Kamer debatteert woensdag over het besluit van het demissionaire kabinet om de coronamaatregelen opnieuw te verlengen, nu tot en met 20 april. Alleen de avondklok gaat vanaf 31 maart een uur later in, vanaf 22.
23 mrt 19:09
De huidige coronamaatregelen worden zoals verwacht verlengd tot 20 april. "Dat valt tegen", erkent demissionair minister-president Mark Rutte.
23 mrt 11:15
De besmettingscijfers en de toename van het aantal mensen dat dagelijks wordt opgenomen in het ziekenhuis, zorgen ervoor dat het vooruitzicht op korte termijn "zorgelijk en onzeker" is.
23 mrt 4:57
Het demissionaire kabinet zal dinsdagavond op een persconferentie van premier Mark Rutte en coronaminister Hugo de Jonge vrijwel geen nieuwe versoepelingen aankondigen.
22 mrt 15:26
Leden van het kabinet zijn somber gestemd over de ontwikkelingen rondom het coronavirus.
21 mrt 17:21
Het kabinet ziet geen ruimte om nu de coronamaatregelen te versoepelen, zeggen Haagse bronnen. De besmettingscijfers zijn daarvoor nog te hoog.
21 mrt 9:01
Menno de Jong, viroloog van het Amsterdam UMC en lid van het Outbreak Management Team (OMT), ziet eigenlijk nog geen ruimte om de coronamaatregelen verder te versoepelen, nu het aantal besmettingen weer toeneemt.
16 mrt 23:49
lijsttrekker Farid Azarkan heeft passend gereageerd op de rap van Arjen Lubach.
11 mrt 23:10
Mark Rutte vindt dat PVV-leider Geert Wilders wegloopt voor zijn verantwoordelijkheid door zich niet te laten interviewen in het televisieprogramma Nieuwsuur.
10 mrt 15:40
Ondanks aandringen van verschillende partijen in de Tweede Kamer, vindt premier Mark Rutte het nog onverstandig om universiteiten en hogescholen binnenkort fysiek onderwijs te laten geven.
<< < 2 3 4 5 6 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi