Laatste nieuws over mark rutte
81 t/m 100 (van 300 artikelen)
13 okt 20:06
Nederland gaat in feite in "gedeeltelijke lockdown". Die mededeling had premier Mark Rutte op zijn persconferentie dinsdagavond.
13 okt 18:41
Het Rode Kruis zet dinsdagavond voor, tijdens en na de persconferentie van premier Mark Rutte extra mensen in bij de WhatsApp-Hulplijn voor anderstaligen.
13 okt 10:58
De kans is groot dat cafés en restaurants opnieuw tijdelijk worden gesloten, zoals in het voorjaar het geval was. Een besluit daarover en over de duur van de sluiting is nog niet genomen, melden ingewijden.
13 okt 7:58
Het kabinet maakt dinsdagavond bekend met welke maatregelen het de komende weken gaat proberen de opmars van het coronavirus een halt toe te roepen.
12 okt 21:32
Naast de horeca, waar op zijn minst de openingstijden verder worden beperkt, moet ook de detailhandel rekening houden met meer restricties.
12 okt 18:49
Het kabinet neemt dinsdag extra coronamaatregelen om het aantal bewegingen en contacten tussen mensen verder omlaag te krijgen.
4 okt 10:40
Bijna twee derde van de Nederlanders steunt het dringende advies van de regering om een mondkapje te dragen in publieke ruimtes.
2 okt 18:39
Het kabinet adviseert gebruikers van een mondkapje om het niet telkens op en af te zetten, maar het vooral continu te dragen op plekken die zowel buiten als overdekt zijn.
2 okt 13:25
Zorgminister Hugo de Jonge denkt dat het "een kwestie van even wennen " is voordat Nederland massaal het advies opvolgt om in openbare gelegenheden binnen een mondkapje te dragen.
30 sep 17:17
Voor heel Nederland geldt vanaf nu een dringend advies om in de publieke ruimte een mondkapje te dragen.
29 sep 11:59
Het kabinet sluit niet uit dat er een avond- en nachtklok wordt ingesteld, als het oplopende aantal coronabesmettingen met de nieuwe maatregelen niet genoeg wordt teruggedrongen.
29 sep 8:09
Ook de burgemeester van Rotterdam, Ahmed Aboutaleb, vindt dat in zijn regio mondkapjes niet alleen op moeten in winkels, maar ook in andere publieke ruimtes.
28 sep 19:49
Het kabinet grijpt hard in om de snelle groei van het aantal coronabesmettingen te stoppen.
28 sep 15:13
Horecagelegenheden in het hele land moeten voorlopig om 22.00 uur de deuren sluiten. Ook wordt geen publiek meer toegelaten bij sportwedstrijden, inclusief het betaald voetbal.
25 sep 17:07
Dat heeft minister-president Mark Rutte vrijdag gezegd tijdens zijn persconferentie na afloop van de ministerraad.
25 sep 16:36
Premier Mark Rutte sluit niet uit dat de drie grootste steden in de Randstad op korte termijn extra maatregelen moeten nemen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.
24 sep 8:29
Er zullen landelijke maatregelen nodig zijn om het coronavirus weer onder controle te krijgen, zeggen deskundigen in het AD.
22 sep 22:56
Het aantal regio's waar corona om zich heen grijpt neemt snel toe.
18 sep 13:39
De strengere coronamaatregelen voor zes regio's waar het virus de laatste tijd oplaait, gaan zondag om 18.00 uur in.
17 sep 20:42
Het kabinet en de regio's waar het coronavirus het meeste opspeelt zijn het eens geworden over nieuwe maatregelen.
<< < 3 4 5 6 7 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi