Laatste nieuws over mark rutte
101 t/m 120 (van 476 artikelen)
16 apr 15:37
Vanaf juli moeten consumenten betalen voor een coronasneltest als ze die laten afnemen om toegang te krijgen tot bijvoorbeeld de horeca of een culturele instelling.
13 apr 20:01
Er komen pas nieuwe versoepelingen van de coronaregels als de piek van de derde coronagolf, waar Nederland nu in zit, voorbij is.
13 apr 4:59
De kans is klein dat demissionair premier Mark Rutte en coronaminister Hugo de Jonge dinsdagavond op de persconferentie over corona versoepelingen aankondigen die volgende week al ingaan.
11 apr 17:54
De geplande versoepeling van de lockdown wordt met een week opgeschoven naar 28 april.
6 apr 11:55
Slachtoffers van de toeslagenaffaire hebben een brandbrief gestuurd naar de Tweede Kamer. In de brief eisen ze dat VVD-leider Mark Rutte opstapt.
6 apr 6:52
Een nieuw kabinet met Mark Rutte aan het roer is geen optie. Dat vinden de jongerenorganisaties van zes politieke partijen.
3 apr 19:06
VVD-leider Mark Rutte wil aanblijven, ondanks de partijen die zeggen niet met hem in een kabinet te willen.
2 apr 20:56
VVD-leider Mark Rutte en PVV-leider Geert Wilders krijgen bijna evenveel steun om de nieuwe premier van Nederland te worden
2 apr 6:06
De Nederlandse kranten klinken vrij eensgezind in hun analyses en commentaren over het Kamerdebat.
2 apr 3:48
Mark Rutte wil toch door als demissionair premier, ondanks het "heftige debat", waarin alle oppositiepartijen het vertrouwen in hem opzegden.
2 apr 1:33
Het wordt niet duidelijk wie degene was die VVD-leider Mark Rutte donderdagochtend vroeg belde om te vertellen dat de naam van CDA'er Pieter Omtzigt toch voorkwam in zijn gespreksverslag met de ex-verkenners.
1 apr 21:31
De Tweede Kamer moet er nog over stemmen, maar voor een meerderheid van Nederland is het duidelijk: premier Mark Rutte moet aftreden vanwege zijn 'vergeten' Omtzigt-gesprek.
1 apr 13:53
Premier Mark Rutte herinnerde zich niet dat hij het in zijn gesprek met de voormalige verkenners over CDA-Kamerlid Omtzigt had gehad.
1 apr 13:38
PVV-leider Geert Wilders vindt dat premier Mark Rutte moet opstappen en dat er nieuwe verkiezingen moeten komen.
1 apr 12:47
Oppositiepartijen SP en DENK zijn woest op VVD-leider Mark Rutte.
1 apr 12:03
VVD-leider Mark Rutte heeft tijdens zijn gesprek met de oud-verkenners Annemarie Jorritsma en Kajsa Ollongren geopperd om Pieter Omtzigt een ministerpost aan te bieden, mocht het CDA deelnemen aan een nieuw kabinet.
29 mrt 19:27
Het Veiligheidsberaad van de 25 burgemeesters die voorzitter zijn van een veiligheidsregio rekent erop dat er over twee weken een concreet plan is voor de heropening van de maatschappij.
26 mrt 5:01
Premier Mark Rutte en minister Sigrid Kaag hebben het tijdens de formatiegesprekken niet gehad over CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt.
24 mrt 5:09
De Tweede Kamer debatteert woensdag over het besluit van het demissionaire kabinet om de coronamaatregelen opnieuw te verlengen, nu tot en met 20 april. Alleen de avondklok gaat vanaf 31 maart een uur later in, vanaf 22.
23 mrt 19:09
De huidige coronamaatregelen worden zoals verwacht verlengd tot 20 april. "Dat valt tegen", erkent demissionair minister-president Mark Rutte.
<< < 4 5 6 7 8 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi