Laatste nieuws over mark rutte
121 t/m 140 (van 475 artikelen)
23 mrt 4:57
Het demissionaire kabinet zal dinsdagavond op een persconferentie van premier Mark Rutte en coronaminister Hugo de Jonge vrijwel geen nieuwe versoepelingen aankondigen.
22 mrt 15:26
Leden van het kabinet zijn somber gestemd over de ontwikkelingen rondom het coronavirus.
21 mrt 17:21
Het kabinet ziet geen ruimte om nu de coronamaatregelen te versoepelen, zeggen Haagse bronnen. De besmettingscijfers zijn daarvoor nog te hoog.
21 mrt 9:01
Menno de Jong, viroloog van het Amsterdam UMC en lid van het Outbreak Management Team (OMT), ziet eigenlijk nog geen ruimte om de coronamaatregelen verder te versoepelen, nu het aantal besmettingen weer toeneemt.
16 mrt 23:49
lijsttrekker Farid Azarkan heeft passend gereageerd op de rap van Arjen Lubach.
11 mrt 23:10
Mark Rutte vindt dat PVV-leider Geert Wilders wegloopt voor zijn verantwoordelijkheid door zich niet te laten interviewen in het televisieprogramma Nieuwsuur.
10 mrt 15:40
Ondanks aandringen van verschillende partijen in de Tweede Kamer, vindt premier Mark Rutte het nog onverstandig om universiteiten en hogescholen binnenkort fysiek onderwijs te laten geven.
8 mrt 18:02
Voor grote winkels komt er meer ruimte: meer mensen kunnen tegelijkertijd op afspraak winkelen.
8 mrt 4:41
Het kabinet besluit maandag over de coronamaatregelen na 15 maart, als de huidige beperkingen zouden aflopen.
7 mrt 16:17
Het kabinet verlengt het negatieve reisadvies voor reizen naar het buitenland tot 15 april.
6 mrt 19:53
De avondklok wordt hoogstwaarschijnlijk verlengd tot 30 maart en ook grotere versoepelingen zijn mogelijk pas aan het einde van deze maand te verwachten.
6 mrt 4:08
Het is niet waarschijnlijk dat tijdens de persconferentie over corona van aanstaande maandag nieuwe versoepelingen van de coronaregels worden aangekondigd, zeggen ingewijden.
5 mrt 17:31
De procureur-generaal bij de Hoge Raad, Jos Silvis, ziet geen aanknopingspunten voor een strafrechtelijk onderzoek tegen ministers en staatssecretarissen in de toeslagenaffaire rond de kinderopvang.
5 mrt 16:34
Coronaminister Hugo de Jonge acht de kans 'niet heel groot' dat er ruimte is voor versoepeling van de maatregelen, dus ook niet voor het schrappen van de avondklok.
3 mrt 14:44
De kans dat het kabinet maandag bekendmaakt dat de terrassen weer open mogen is niet groot, volgens premier Mark Rutte.
1 mrt 20:14
Kappers, schoonheidssalons, masseurs, nagelstudio’s en rijscholen zijn druk met de planning, want woensdag mogen ze na bijna drie maanden weer open.
1 mrt 11:29
De Europese Commissie komt nog deze maand met een plan voor een Europees bewijs waarmee de drager kan aantonen dat hij is ingeënt tegen het coronavirus.
1 mrt 1:52
"Waarom denkt u dat u wel kan blijven?" Met die vraag werd premier en VVD-lijsttrekker Mark Rutte geconfronteerd tijdens het live verkiezingsdebat van RTL.
26 feb 8:38
Winkeliers in de non-foodsector hebben in januari te maken gehad met de sterkste neergang van hun verkopen in zeker 16 jaar.
25 feb 21:06
Premier Mark Rutte vindt het nog te vroeg voor besluiten over een coronapaspoort.
<< < 5 6 7 8 9 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi