Laatste nieuws over mark rutte
161 t/m 180 (van 428 artikelen)
15 dec 18:49
Daarom is het volgende meetmoment pas over vier weken, zegt minister-president Mark Rutte tijdens een coronadebat in de Tweede Kamer.
14 dec 20:31
Onderwijs op afstand wordt "voor het primair onderwijs tot en met de universiteiten" de norm.
14 dec 19:40
Het coronavirus is geen onschuldige griep "wat de demonstranten hier buiten nog steeds lijken te denken".
14 dec 19:39
Nederland gaat voor zeker vijf weken "op slot".
14 dec 19:34
Het kabinet raadt ook wintersportvakanties in het voorjaar af. Premier Mark Rutte zei in zijn coronatoespraak vanuit zijn werkkamer in het Torentje dat een negatief reisadvies nu tot half maart geldt.
14 dec 18:38
Sportscholen ontkomen deze keer door de verscherpte coronamaatregelen niet aan sluiting en dat is "een hard gelag voor de sector"
14 dec 15:25
De zorgwekkende coronacijfers dwingen het kabinet ertoe "stevig in te grijpen", zegt coronaminister Hugo de Jonge na overleg op het ministerie van premier Mark Rutte.
14 dec 14:41
Rotterdam en Den Haag hebben maandag geen extra veiligheidsmaatregelen genomen, na het nieuws dat niet-essentiële winkels vermoedelijk na maandag hun deuren moeten sluiten.
14 dec 12:30
Het kabinet wil winkels, alle scholen en andere instellingen zoals theaters en musea zeker een maand lang sluiten om een einde te maken aan de forse stijging van het aantal nieuwe coronabesmettingen.
13 dec 20:22
Het kabinet broedt op de sluiting van niet-essentiële winkels in de strijd tegen het coronavirus, bevestigen ingewijden berichtgeving in diverse media.
8 dec 22:03
Het kabinet komt met 58,5 miljoen euro om eenzaamheid bij jongeren en jongvolwassenen tijdens de coronacrisis tegen te gaan.
8 dec 19:59
Mogelijk komen er nog vóór de kerst strengere maatregelen als de coronacijfers blijven stijgen.
6 dec 19:31
Het aantal besmettingen is nog veel te hoog om aan versoepeling van de coronamaatregelen te denken richting de feestdagen. Dat was de conclusie van het Catshuis overleg, meldden ingewijden aan het ANP.
4 dec 13:52
De Europese Unie moet zich afvragen of zij niet steviger moet optreden tegen Turkije, dat volgens EU-president Charles Michel "geen beterschap toont".
1 dec 15:44
Premier Mark Rutte wil niet dat er toch nog een feitenonderzoek komt naar de Nederlandse steun aan gewapende rebellen in Syrië.
27 nov 16:03
Premier Mark Rutte is "niet heel optimistisch" dat de coronacijfers de komende anderhalve week gaan verbeteren.
24 nov 12:19
Het Outbreak Management Team (OMT) adviseert om de coronamaatregelen niet te versoepelen in december, bevestigen ingewijden na berichtgeving van RTL Nieuws.
23 nov 11:46
De coronamaatregelen en handhaving daarvan mogen wel wat strenger, vindt meer dan een op de drie ondervraagden in een onderzoek van gezondheidsinstituut Nivel.
20 nov 16:39
De besmettingscijfers gaan niet de goede kant op, aldus minister-president Mark Rutte vrijdag na de ministerraad.
17 nov 19:59
Mensen kunnen vanaf donderdag weer cultuur opsnuiven in theaters, musea, bioscopen en muziekzalen en weer plezier hebben in dierentuinen en pretparken.
<< < 7 8 9 10 11 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi