Laatste nieuws over marokkaan
261 t/m 280 (van 1430 artikelen)
18 aug 19:31
In de nasleep van de aanslagen in Barcelona en Cambrils werden in Tarragona op een moskee doodsbedreigingen gespoten en werd het Marokkaanse consulaat in Tarragona bespoten met rode verf
18 aug 18:40
De Spaanse politie is op zoek naar vier Marokkaanse voortvluchtigen die vermoedelijk deelnamen aan de aanslagen in Barcelona en Cambrils.
17 aug 23:30
De Catalaanse politie heeft donderdagavond de nationaliteit bekendgemaakt van de twee mannen die gearresteerd zijn in verband met de aanslag in Barcelona. Het gaat om een Marokkaan en om een Spanjaard, die afkomstig is uit de Spaanse enclave Melilla.
11 aug 17:11
Mimoune Kaabouni, een van de grootste drugsbarons in Europa, zal in Roemenië worden berecht voor drugshandel na een record inbeslagname van 2300 kilo cocaïne.
6 aug 18:15
Ook in televisiereclames van deze Nederlandse supermarktketen is de tajine goed vertegenwoordigd!
28 jul 13:59
Dolmy was één van de eerste Marokkaanse-internationals die het land internationale allure gaven. In 1986 plaatsten zij zich als eerste Afrikaanse en Arabische land voor de tweede ronde van het wereldevenement.
25 jul 19:00
Een Marokkaanse man werd vanochtend vroeg gearresteerd na het zwaaien met een mes waarbij hij de politie aanviel bij de grensovergang Beni Enzar in Melilla.
19 jul 19:03
De jonge Marokkaanse Yassine El Hamzaoui werd gedood in de stad Kissimmee in Florida (zuidoost-Verenigde Staten) door een verdwaalde kogel.
18 jul 22:00
De Spaanse Guardia Civil heeft een netwerk opgerold die gespecialiseerd is in het verkrijgen van verblijfsvergunningen in de landen van de Europese Unie door middel van nep huwelijken.
17 jul 17:30
In Duitsland is men bezig met een documentaire over de Marokkaanse professionele bokser Yassine Lagmiri die in 2015 als vluchteling naar Duitsland kwam.
15 jul 22:00
Net zoals vele clubs en sportbonden hun medeleven hebben geuit voor Nouri en z'n naasten deed ook de Marokkaanse voetbalbond dit.
3 jul 20:00
Met de bevestigde dood van vier leden van de Belkadi-familie, is het aantal officiële Marokkaanse slachtoffers bij de brand op 14 Juni in de woontoren in Londen gestegen naar 11.
1 jul 16:01
Twee Marokkaanse tandheelkunde studenten stierven gisterenmorgen op een kustweg in het westen van de Senegalese hoofdstad Dakar.
21:01
Een Marokkaanse staatsburger woonachtig in Turijn, Italië, heeft geholpen om een vrouw te redden die op dinsdag voor het Nationaal Instituut voor Sociale Zekerheid van Italië zichzelf in brand heeft gestoken
27 jun 19:01
De families van de Marokkaanse slachtoffers en de overlevenden van de brand in de Grenfell-toren werden gisteren uitgenodigd op de residentie van de Marokkaanse ambassadeur in Londen ter gelegenheid van Eid Ul-Fitr.
23 jun 9:19
Ter gelegenheid van de release van het tweede seizoen van 'Queen Sugar' hield Oprah Winfrey een etentje met Marokkaanse gerechten.
22 jun 9:20
Drie Marokkaanse onderdanen zijn gearresteerd in Madrid op verdenking van terrorisme, meldde het Spaanse ministerie van Binnenlandse Zaken gisteren in een verklaring.
19 jun 21:01
De echtgenoot van Khadija Khalloufi vertelde aan de Daily Mail UK het verhaal van de verschrikkelijk nacht en zijn zoektocht naar zijn vrouw.
16 jun 17:55
Ze had zichzelf het doel gesteld om de top van de wereld te bereiken en daar slaagde ze in!
8 jun 9:19
Na de sluiting van het luchtruim tussen Qatar en Saoedi-Arabië, zette de internationale luchthaven Hamad in Doha twee vluchten in via Muscat en Koeweit om 70 Marokkaanse pelgrims naar Saoedi-Arabië te vervoeren.
<< < 12 13 14 15 16 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi