Laatste nieuws over marokkaanse
1 t/m 20 (van 626 artikelen)
30 jul 20:48
Malawi heeft donderdag officieel een consulaat geopend in het zuid-Marokkaanse Laayoune.
21 jun 19:34
Madrid is bereid om oplossingen van Rabat inzake de Sahara-kwestie aan te horen.
21 jun 12:53
De nationale luchtvaartmaatschappij Royal Air Maroc is afgelopen weekend officieel gestart met het uitvoeren van een rechtstreekse vlucht tussen Dakhla en Parijs.
5 apr 16:32
Senegal heeft maandag officieel een consulaat geopend in het zuid-Marokkaanse Dakhla.
19 mrt 20:32
Marokko en Rusland bespraken deze week onder meer de kwestie van de Sahara tijdens een bijeenkomst in het Kremlin in Moskou.
4 mrt 17:43
Jordanië heeft maandag officieel een consulaat geopend in het zuid-Marokkaanse Laayoune.
2 mrt 2:26
Marokkaanse ministeries hebben het contact met de Duitse ambassade in Marokko en andere Duitse politieke instanties opgeschort.
26 feb 16:59
Een groep van 250 politieke leiders van over de hele wereld ondertekende deze week een brief gericht aan de Amerikaanse president Joe Biden
7 feb 16:19
Spanje speelt geen enkele rol in de kwestie rondom de Marokkaanse Sahara, noch heeft het West-Europese land de autoriteit om in te grijpen
20 jan 21:14
De ambassadeur van Marokko bij de Verenigde Naties (VN), Omar Hilale, heeft recente verklaringen van Zuid-Afrika over de Sahara aan de kaak gesteld
20 jan 18:45
Het separatistische Polisario staat open voor bemiddeling en roept op tot nieuwe onderhandelingen.
20 jan 18:03
De VN-Veiligheidsraad heeft de brief van Kelly Craft, de Amerikaanse ambassadeur bij de Verenigde Naties (VN), gepubliceerd.
20 jan 13:13
De aanstaande Amerikaanse president Joe Biden wil in de eerste tien dagen na zijn aantreden tientallen presidentiële bevelen uitvaardigen waarmee hij beslissingen van zijn voorganger Donald Trump ongedaan wil maken.
18 jan 12:38
De Marokkaanse Minister van Buitenlandse Zaken Nasser Bourita heeft de Europese Unie (EU) gevraagd een duidelijk standpunt in te nemen.
13 jan 21:45
De Amerikaanse staatssecretaris voor Noord-Afrika David Schenker heeft in de Algerijnse hoofdstad Algiers een krachtige verklaring afgelegd over de Marokkaanse Sahara
13 jan 20:45
De Algerijnse minister van Buitenlandse Zaken Sabri Boukadoum is naar Zuid-Afrika gevlogen op zoek naar bondgenoten inzake de kwestie van de Marokkaanse Sahara
8 jan 20:49
De Central Intelligence Agency (CIA), de grootste buitenlandse inlichtingendienst ter wereld, heeft de onverdeelde kaart van Marokko overgenomen in het World Factbook.
8 jan 20:32
De VS zullen aanstaande zondag het gebouw onthullen in het Zuid-Marokkaanse Dakhla onthullen waar het toekomstig consulaat van de VS zal worden gehuisvest
7 jan 21:27
De pogingen van Iran om invloed in Noord-Afrika te vergroten was één van de redenen voor de VS om de Marokkaanse soevereiniteit over de Westelijke Sahara te erkennen.
6 jan 17:28
Leiders van Golfstaten hebben dinsdag hun steun herhaald inzake de Marokkaanse soevereiniteit over de Marokkaanse Sahara.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi