Laatste nieuws over marokkaanse
141 t/m 160 (van 589 artikelen)
30 apr 14:00
De eerste generatie Marokkaanse gastarbeiders hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan de opbouw van de Nederlandse economie.
29 apr 18:00
Adnane Remmal, een Marokkaanse onderzoeker en biologie professor, behoort tot de 15 genomineerde namen voor de Europese uitvindersprijs 2017, welke op 26 april door het Europees Octrooibureau (EPO) werd aangekondigd.
1 apr 12:30
Vijf Marokkaanse vrouwen hebben zich voorbereid op hun avontuur dat op 30 maart gestart is, het beklimmen van de hoogste berg van Afrika, de Kilimanjaro.
24 mrt 18:15
De jonge Marokkaanse kunstenares Najat Elbaz exposeerde haar schilderijen van 21 tot 24 maart in het VN-hoofdkwartier in New York, als onderdeel van een kunsttentoonstelling georganiseerd tijdens de 61e zitting van de Commissie van de de Verenigde Naties (CSW61).
18 mrt 21:02
Het grootste private cyberverdediging bedrijf in Europa, opgericht door Marokkaanse ondernemer Mohamed Boumediane, heeft een nieuw centrum geopend in Montpellier, Frankrijk.
18 mrt 15:00
Ook voorzitter Lekjaa staat achter Renards' keus om Ziyech buiten de selectie te houden.
8 mrt 10:34
Zineb El Adaoui, wali van de Souss Massa regio (centraal Marokko) is één van de vijf Afrikaanse vrouwen die de "All Africa Female Leadership' prijs zal ontvangen, ter gelegenheid van de Internationale Vrouwendag, aldus de lokale autoriteiten.
3 mrt 17:15
De Raad van Marokkaanse Moskeeën Nederland (RMMN) gaat partijprogramma's langs de 'Islamitische meetlat' leggen.
6 feb 12:00
Totaal geen sprake van salarisverhoging, aldus Renard.
30 jan 13:15
Vier grote moskeeën in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht hebben besloten voorlopig de deuren te sluiten tijdens alle gezamenlijke gebedsmomenten. Dat moet voorkomen dat mensen met kwade bedoelingen kunnen binnendringen.
30 jan 12:45
De Raad van Marokkaanse Moskeeën Nederland (RMMN) maakt zich na de aanslag op een moskee in het Canadese Quebec ernstige zorgen over de veiligheid van de moskeeën in Nederland. De organisatie roept moskeeën op meer waakzaam te zijn richting de verkiezingen.
26 jan 19:00
De training wordt georganiseerd door de Verenigde Staten en vindt twee keer per jaar plaats in de Verenigde Arabische Emiraten.
14 jan 15:00
De Spaanse Guardia Civil heeft aangekondigd dat het gisteren een Marokkaanse onderdaan, die ook de Nederlandse nationaliteit bezit, heeft gearresteerd in Figueres, Catalonië.
13 jan 21:54
Net zoals velen voorspellen ook zij niet veel goeds voor Marokko op de Afrika Cup.
2 jan 19:00
De lichamen van de twee Marokkaanse onderdanen die tijdens de aanslag in Istanbul zijn overleden worden morgen gerepatrieerd naar Marokko.
11:45
Nora, stagiaire bij het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu, onderzoekt hoe Marokkaanse Nederlanders denken over hepatitis B en een bloedtest.
22 dec 12:20
Het Ministerie voor Marokkaanse emigranten (MRE) intervenieerde deze week om de repatriëring van een familie in Syrië te faciliteren.
9 dec 15:43
Naar aanleiding van de uitspraak van de rechter betreffende Geert Wilders heeft de Raad van Marokkaanse Moskeeën Nederland (RMMN) vandaag een reactie naar buiten gebracht.
17 nov 16:02
Het prestigieuze Berlinale film festival, dat in Berlijn van 9 tot 19 februari zal worden gehouden, zal een keur aan Marokkaanse filmmakers zoals Ahmed Bouanani, Mohamed Afifi en Ahmed Maanouni verwelkomen.
3 nov 21:01
De Frans-Marokkaanse schrijfster en journaliste Leïla Slimani heeft dit jaar de Prix Goncourt gewonnen..
<< < 6 7 8 9 10 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi