Laatste nieuws over marokkanen
381 t/m 400 (van 1139 artikelen)
11 dec 14:13
De recherche moet extra Marokkanen en Turken in dienst nemen om meer informatie te kunnen krijgen over zware criminelen onder Marokkanen en Turken.
8 dec 15:51
PVV-leider Geert Wilders neemt niets terug van zijn minder Marokkanen-uitlatingen eerder dit jaar.
5 dec 10:33
De meerderheid van de moslims en de strenggelovige protestanten in Nederland keurt homoseksualiteit af.
13:50
De ex-vrouw van hoofdverdachte Lau G. in de dubbele Venrayse moordzaak is aangehouden voor meineed. Ze is meegenomen naar een politiebureau waar ze zal worden verhoord.
3 dec 18:15
Organisaties van Marokkanen, Turken, Koerden en Alevieten in Nederland gaan er alles aan doen om te voorkomen dat spanningen in het Midden-Oosten naar Nederland worden geïmporteerd.
2 dec 16:40
Het doodschieten van zowel Mohammed Alarasi als Samir Jabli had niet mogen gebeuren.
27 nov 13:53
De integratie in de Nederlandse samenleving blijft 'verontrustend achter'. Minister van Sociale Zaken Lodewijk Asscher (PvdA) zei dat donderdag in de Tweede Kamer bij de behandeling van zijn begroting.
19 nov 16:02
De integratie van niet-westerse jongeren die in Nederland zijn geboren, wil maar niet vlotten.
6 nov 12:59
Een Nederlands meisje van 16 dat onderweg was naar Syrië is vorige week in Hongarije opgepakt.
5 nov 10:58
Van alle verdachten die vorig jaar werden aangehouden was 48 procent allochtoon. Dat is een stijging ten opzichte van 2007, toen nog veertig procent van de verdachten allochtoon was.
10:45
Wie kent dat niet? Een gerecht dat alleen je moeder zo lekker kan maken. Dat lievelingsgerecht waar je fijne herinneringen aan hebt. Dat gerecht waar zelfs anderen vol lof over spreken.
3 nov 16:30
De PVV wil dat PvdA-leider Diederik Samsom en PvdA-voorzitter Hans Spekman alsnog worden vervolgd voor hun uitspraken over Marokkanen.
1 nov 16:17
De Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan betrekt Marokkaanse organisaties in de stad te weinig bij zijn beleid.
31 okt 16:10
De Spaanse politie heeft de afgelopen weken bij het oprollen van de 'belangrijkste' heroïnebende in Catalonië ook twee Nederlanders en tientallen Marokkanen ik de kraag gevat.
29 okt 18:53
Jongeren maken elkaar vooral uit voor slet. Ook bitch en downie worden vaak als scheldwoord gebruikt, zo blijkt uit de Pestthermometer die in september werd gelanceerd om te onderzoeken met welke scheldwoorden jongeren worden gepest.
29 okt 10:50
Het aantal Marokkaanse en Turkse Nederlanders dat met een man of vrouw uit het land van herkomst trouwt is de afgelopen jaren fors gedaald.
27 okt 12:01
Vrijdag werd in Roosendaal de nieuwe Marokkaanse moskee officieel geopend. Daarbij mocht iedereen een kijkje komen nemen.
27 okt 10:42
Het Samenwerkingsverband van Marokkaanse Nederlanders komt met een hulplijn voor ouders die bang zijn dat hun kinderen radicaliseren.
26 okt 13:28
In het onderzoek naar de liquidatiegolf in de Amsterdamse onderwereld is donderdag een man opgepakt.
22 okt 11:27
Den Haag zal de komende jaren het aantal inwoners met overgewicht, lijdend aan eenzaamheid en met een verhoogd risico op angst, depressie, diabetes of hartinfarct fors zien stijgen.
<< < 18 19 20 21 22 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi