Laatste nieuws over marokkanen
401 t/m 420 (van 1139 artikelen)
14 okt 12:01
Mensen van Marokkaanse herkomst in Nederland zijn gelukkiger dan mensen van Turkse, Surinaamse en Antilliaanse komaf.
14 okt 11:59
Mensen van Marokkaanse herkomst in Nederland zijn gelukkiger dan mensen van Turkse, Surinaamse en Antilliaanse komaf.
10 okt 18:03
Minister van Veiligheid en Justitie Ivo Opstelten (VVD) wil niet reageren op het besluit van het Openbaar Ministerie om PVV-leider Geert Wilders als verdachte aan te merken.
10 okt 15:45
Politiemedewerkers die helpen bij misdaadprogramma Opsporing Verzocht zijn uit de school geklapt en geven pijnlijke details vrij.
10 okt 12:06
PVV-leider Geert Wilders overweegt procedure zodat het OM Samsom en Spekman alsnog gaat vervolgen
9 okt 16:53
De Stichting Iedereen Gelijk is blij met de verdenking van Geert Wilders door het Openbaar Ministerie (OM)
9 okt 14:18
PVV-leider Geert Wilders blijft bij zijn omstreden uitspraak over 'minder Marokkanen' waarvoor hij binnenkort wordt verhoord.
9 okt 12:39
PvdA-voorman Diederik Samsom en PvdA-partijvoorzitter Hans Spekman worden niet vervolgd vanwege uitspraken over Marokkaanse jongens die overlast veroorzaken.
9 okt 12:01
PVV-leider Geert Wilders vindt het uiteraard onbegrijpelijk dat het Openbaar Ministerie hem als verdachte heeft aangemerkt en waarschijnlijk gaat vervolgen.
9 okt 11:55
PVV-leider Geert Wilders wordt verdacht van discriminatie. Zijn uitlatingen over 'minder Marokkanen' op 13 en 19 maart zijn beledigend en zetten aan tot haat. Hij is nu officieel een verdachte.
7 okt 11:30
Gemengde huwelijken tussen autochtone Nederlanders met iemand van Marokkaanse of Turkse komaf helpen niet bij de integratie van deze groepen.
29 sep 14:38
Het Openbaar Ministerie moet binnen twee weken duidelijkheid geven of het PVV-leider Geert Wilders gaat vervolgen vanwege zijn uitspraken over 'minder Marokkanen'.
26 sep 12:40
Art Langeler wil de spelersbegeleiding bij PSV versterken. Volgens de hoofd jeugdopleiding is het zinvol om extra kennis te vergaren om zodoende beter te kunnen omgaan met talenten.
17 sep 20:14
Juweliersvrouw Marina Sanders wordt niet vervolgd voor het doodschieten van twee overvallers in haar winkel.
17 sep 14:27
Bij kinderen vanaf 8 jaar zijn de populairste scheldwoorden homo, hoer, Marokkaan en jood. Politieke gebeurtenissen hebben invloed op de scheldwoorden die kinderen gebruiken.
17 sep 14:27
Bij kinderen vanaf 8 jaar zijn de populairste scheldwoorden homo, hoer, Marokkaan en jood. Politieke gebeurtenissen hebben invloed op de scheldwoorden die kinderen gebruiken.
11 sep 8:51
D66-kamerlid Paul van Meenen stoort zich aan de vraag 'Zijn alle Marokkaanse jongens crimineel' in de vmbo-lessen maatschappijleer.
9 sep 14:10
Op sociale media is ophef ontstaan nadat toetsvragen voor schoolkinderen in de publiciteit zijn gekomen.
1 aug 21:30
Betogers die meelopen in pro-Gaza-demonstraties moeten het gezonde verstand gebruiken en zich nadrukkelijk onthouden van antisemitische uitspraken.
1 aug 19:25
De man die wordt verdacht van betrokkenheid bij de fataal verlopen overval op een juweliersechtpaar in Deurne, is vrijdag overgeleverd aan Nederland.
<< < 19 20 21 22 23 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi