Laatste nieuws over marokkanen
461 t/m 480 (van 1123 artikelen)
11 apr 18:37
De nieuwe baas van motorclub No Surrender in Venlo, de 52-jarige Lau G., blijft voorlopig achter slot en grendel op verdenking van betrokkenheid bij een oude moordzaak.
11 apr 16:52
De buurtvader uit Eindhoven die zei een derde dader van de overval op juwelier Goldies in Deurne te kennen, komt op zijn uitspraken terug.
11 apr 15:47
De buurtvader uit Eindhoven die zegt een derde dader van de overval op juwelier Goldies in Deurne te kennen, heeft de burgerplicht hem aan te geven.
11 apr 12:00
Afgelopen dinsdagavond vertrok de dove Sanaa Jeffali plotseling uit haar ouderlijk huis in Rotterdam. Haar familie verkeert sindsdien in een roes.
11 apr 11:53
Het Samenwerkingsverband van Marokkaanse Nederlanders (SMN) maakt zich grote zorgen over incidenten waarbij burgers met een Marokkaanse en/of islamitische achtergrond slachtoffer worden van (verbaal) geweld.
10 apr 17:24
De uitzending van Pownews waarin een PVV-aanhanger voor de camera riep dat Marokkanen terug moeten naar Istanbul heeft voor veel hilariteit gezorgd.
10 apr 17:04
Ik liep al een tijdje met het idee in mijn hoofd om een brief te schrijven aan de “Marokkaanse man”. En werd mij ervan bewust dat wanneer ik dat zou doen ik me schuldig zou maken aan het romantiseren en stereotyperen van de “Marokkaanse man” maar in een positieve zin”.
10 apr 15:52
De grappenmakers Borrelnootjez hebben iets nieuws. Typische figuren als Issam kapper, Appie Speedo, Misch Misch en Sloegie raken in gesprek zoals we dat vaak terugzien bij Marokkaanse kapperszaken.
10 apr 15:24
De Sociale Verzekeringsbank (SVB) vraagt Marokkaanse Nederlanders om hun Marokkaanse identiteitsnummer om te controleren of ze geen spaargeld, huizen of grond in Marokko hebben.
9 apr 14:45
De extreemrechtse groep Identitair Verzet gaat zondag in het Eindhovense stadsdeel Gestel huis aan huis bij mensen langs om hen op te roepen een derde dader van de overval op juwelier Goldies in Deurne aan te geven.
8 apr 15:58
In Nijmegen werd onlangs een pro- en anti-Wildersdemonstratie gehouden. Pownews ging bij de rechtse demonstranten langs en dat zorgde voor vermakelijke televisie.
8 apr 15:22
De nieuwe baas van motorclub No Surrender in Venlo, de 52-jarige Lau G., zit weer vast voor een oude moordzaak.
8 apr 15:00
PVV-politici staan inmiddels bekend als notoire weglopers. Dat bleek eens te meer bij een persoonlijk betoog voorafgaand aan een debat over de Marokkanen-uitspraken van Geert Wilders.
7 apr 23:34
Het onderwerp Marokkanen leeft na de uitspraken van Geert Wilders en de overval in Deurne als nooit tevoren in ons land.
7 apr 23:30
Op de facebookpagina 'Ik ben Marokkaans en ik ben' verschijnen dagelijks inspirerende succesverhalen van Marokkaanse Nederlanders.
7 apr 17:47
Advocaat Bénédicte Ficq, die de familie bijstaat van de 29-jarige Marokkaanse overvaller die werd doodgeschoten in juwelier Goldies in Deurne, wil de beelden bekijken die bewakingscamera's van de overval hebben gemaakt.
7 apr 13:43
In Sittard zijn tientallen mensen de straat opgegaan om te pleiten voor meer verdraagzaamheid in Nederland. De 16-jarige Boushra was initiatiefneemster van de actie.
7 apr 10:35
Hoogleraar strafrecht Theo de Roos denkt dat het Openbaar Ministerie PVV-leider Geert Wilders gaat vervolgen voor haatzaaien.
4 apr 18:51
Premier Mark Rutte (VVD) maakte vrijdagmiddag weinig woorden vuil aan de oproep van PVV-leider Geert Wilders om aangifte te doen tegen PvdA-voorzitter Hans Spekman en partijleider Diederik Samsom.
4 apr 16:08
Door de uitspraken van Geert Wilders en de twee dode Marokkaanse overvallers in Deurne is het onderwerp 'Marokkaanse jongeren' weer helemaal op de agenda.
<< < 22 23 24 25 26 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi