Laatste nieuws over marokkanen
481 t/m 500 (van 1136 artikelen)
10 apr 15:52
De grappenmakers Borrelnootjez hebben iets nieuws. Typische figuren als Issam kapper, Appie Speedo, Misch Misch en Sloegie raken in gesprek zoals we dat vaak terugzien bij Marokkaanse kapperszaken.
10 apr 15:24
De Sociale Verzekeringsbank (SVB) vraagt Marokkaanse Nederlanders om hun Marokkaanse identiteitsnummer om te controleren of ze geen spaargeld, huizen of grond in Marokko hebben.
9 apr 14:45
De extreemrechtse groep Identitair Verzet gaat zondag in het Eindhovense stadsdeel Gestel huis aan huis bij mensen langs om hen op te roepen een derde dader van de overval op juwelier Goldies in Deurne aan te geven.
8 apr 15:58
In Nijmegen werd onlangs een pro- en anti-Wildersdemonstratie gehouden. Pownews ging bij de rechtse demonstranten langs en dat zorgde voor vermakelijke televisie.
8 apr 15:22
De nieuwe baas van motorclub No Surrender in Venlo, de 52-jarige Lau G., zit weer vast voor een oude moordzaak.
8 apr 15:00
PVV-politici staan inmiddels bekend als notoire weglopers. Dat bleek eens te meer bij een persoonlijk betoog voorafgaand aan een debat over de Marokkanen-uitspraken van Geert Wilders.
7 apr 23:34
Het onderwerp Marokkanen leeft na de uitspraken van Geert Wilders en de overval in Deurne als nooit tevoren in ons land.
7 apr 23:30
Op de facebookpagina 'Ik ben Marokkaans en ik ben' verschijnen dagelijks inspirerende succesverhalen van Marokkaanse Nederlanders.
7 apr 17:47
Advocaat Bénédicte Ficq, die de familie bijstaat van de 29-jarige Marokkaanse overvaller die werd doodgeschoten in juwelier Goldies in Deurne, wil de beelden bekijken die bewakingscamera's van de overval hebben gemaakt.
7 apr 13:43
In Sittard zijn tientallen mensen de straat opgegaan om te pleiten voor meer verdraagzaamheid in Nederland. De 16-jarige Boushra was initiatiefneemster van de actie.
7 apr 10:35
Hoogleraar strafrecht Theo de Roos denkt dat het Openbaar Ministerie PVV-leider Geert Wilders gaat vervolgen voor haatzaaien.
4 apr 18:51
Premier Mark Rutte (VVD) maakte vrijdagmiddag weinig woorden vuil aan de oproep van PVV-leider Geert Wilders om aangifte te doen tegen PvdA-voorzitter Hans Spekman en partijleider Diederik Samsom.
4 apr 16:08
Door de uitspraken van Geert Wilders en de twee dode Marokkaanse overvallers in Deurne is het onderwerp 'Marokkaanse jongeren' weer helemaal op de agenda.
4 apr 12:22
Advocaat Bénédicte Ficq gaat de familie van de 29-jarige overvaller bijstaan die vorige week werd doodgeschoten in juwelier Goldies in Deurne.
4 apr 12:16
De beruchte Lau G. is volgens De Telegraaf de baas van de nieuwe afdeling van motorclub No Surrender in Venlo.
4 apr 12:09
De oproep van PVV-leider Geert Wilders om aangifte te doen tegen PvdA'ers Diederik Samsom en Hans Spekman lijkt op een paniekreactie.
4 apr 12:00
PVV-Kamerlid Fleur Agema gaat vandaag aangifte doen tegen PvdA-leider Diederik Samsom en PvdA-voorzitter Hans Spekman wegens uitspraken die zij hebben gedaan over Marokkanen.
4 apr 11:56
Voor het eerst sinds de roep om minder Marokkanen van PVV-leider Geert Wilders is de partij daadwerkelijk buitengesloten door een andere partij in de Tweede Kamer.
3 apr 15:51
PVV-leider Geert Wilders is 'volstrekt van het padje af' met zijn oproep om aangifte te doen tegen PvdA-partijvoorzitter Hans Spekman en partijleider Diederik Samsom.
3 apr 14:04
PVV-leider Geert Wilders roept iedereen op aangifte te doen tegen PvdA-leider Diederik Samsom en PvdA-voorzitter Hans Spekman wegens uitspraken die zij hebben gedaan over Marokkanen.
<< < 23 24 25 26 27 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi