Laatste nieuws over marokkanen
501 t/m 520 (van 1136 artikelen)
13:40
Tegen PVV-leider Geert Wilders zijn tot en met woensdag ruim vijfduizend aangiften van discriminatie binnengekomen.
13:24
De 29-jarige Marokkaan die vrijdagavond werd doodgeschoten bij de overval op een juwelier in Deurne was niet illegaal in Nederland.
2 apr 12:02
De overgebleven PVV-Kamerleden blijven alleen trouw aan partijleider Geert Wilders omdat zij hun riante inkomen niet willen missen.
2 apr 11:48
De ambassadeur van Marokko is het 'helemaal niet eens' met de vergelijkingen die zijn gemaakt tussen PVV-leider Geert Wilders en Adolf Hitler of diens propagandaminister Joseph Goebbels.
1 apr 15:19
Het Landelijk Beraad Marokkanen neemt afstand van de demonstratie tegen de juweliers in Deurne. De ouders van de jongeren van Marokkaanse afkomst zitten volgens het beraad met de handen in het haar.
31 mrt 13:14
Het scanderen van de 'minder, minder' kreet lijkt steeds vaker gebruikt te worden. Na een jeugdwedstrijd in Utrecht scandeerden voetballertjes van SV Maartensdijk de kreet richting de tegenstanders met vooral Marokkaanse jochies.
28 mrt 19:03
De politie in Utrecht zet zaterdag extra medewerkers in om aangiftes tegen PVV-leider Geert Wilders op te nemen.
28 mrt 18:52
Vandalen hebben liters bloed tegen de gevel van een moskee in het Belgische Sint-Niklaas gesmeten. Het is nog onduidelijk of het om mensen of dierenbloed gaat.
28 mrt 11:55
Ruim driehonderd moskeegangers in Rotterdam zijn van plan vrijdagmiddag aangifte te doen tegen de uitspraken van PVV-leider Geert Wilders.
28 mrt 11:08
Donderdagavond is de politie in Echt druk geweest met een verwarde man die zich op het dak van een basisschool bevond.
28 mrt 10:02
Het volledige college van burgemeester en wethouders van de gemeente Meppel heeft donderdag aangifte gedaan tegen PVV-leider Geert Wilders.
28 mrt 9:06
PVV-leider Geert Wilders heeft geen goed woord over voor het optreden van premier Mark Rutte bij het Jeugdjournaal.
27 mrt 15:23
Afkeurende reacties vanuit Marokko over de spraakmakende woorden van Geert Wilders stromen langzaam binnen.
27 mrt 14:13
Geert Wilders weigert afstand te nemen van zijn haatzaaiende woorden richting Marokkanen. Dat een deel van zijn aanhang dat oppikt en tot uiting brengt in schandalige praktijken blijkt bijna dagelijks.
27 mrt 12:28
Provinciale Staten in Gelderland hebben woensdag een motie aangenomen waarmee ze afstand nemen van de uitlatingen van PVV-leider Geert Wilders over 'minder Marokkanen'.
26 mrt 17:03
De uitspraken van Geert Wilders over minder Marokkanen zijn niemand ontgaan. Nesim besloot Wilders zijn zin te geven en vertrok.
26 mrt 15:19
Na de Marokkanen-uitspraken van Wilders is het voor de fatsoenlijke burgers in Nederland genoeg geweest. Anderen zagen de uitspraken juist als signaal om Marokkanen op straat lastig te vallen.
26 mrt 12:33
In navolging van de gemeente Nijmegen doet ook Zwijndrecht aangifte tegen PVV-leider Geert Wilders wegens discriminatie.
26 mrt 11:42
Huwelijken tussen neven en nichten worden verboden.
26 mrt 11:39
Huwelijken tussen neven en nichten worden verboden.
<< < 24 25 26 27 28 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi