Laatste nieuws over marokkanen
561 t/m 580 (van 1130 artikelen)
25 feb 14:04
Het Brabantse Helmond is het select groepje Marokkaanse overlastgevers spuugzat. Een project om overlast te verminderen werkt niet.
21 feb 11:27
Voormalig burgemeester van Utrecht Aleid Wolfsen moet volgende maand getuigen over het terug naar Utrecht halen van een weggepest gezin uit die stad.
13 feb 14:45
De kwestie rondom de Marokkaans-Nederlandse Elou Akhiat begint behoorlijk uit de hand te lopen.
12 feb 14:42
De Rotterdamse voetbalvereniging Neptunes-Schiebroek discrimineert volgens ouders op basis van naam.
5 feb 15:56
Het fenomeen speeddaten bereikt nu ook de Marokkaanse gemeenschap in Nederland. Positieve ontwikkeling of totaal misgeslagen plank gezien onze cultuur?
5 feb 11:49
Nederlanders met een Marokkaanse achtergrond lopen grote kans behandeling voor schizofrenie te krijgen terwijl ze deze aandoening niet hebben.
5 feb 10:35
Moskeeën willen een structureel overleg met gemeenten waarin wordt gesproken over radicalisering binnen hun achterban.
28 jan 13:10
Het aantal meldingen over discriminatie van mensen van Surinaamse, Antilliaanse en Afrikaanse afkomst is vorig jaar bijna verdubbeld.
28 jan 12:24
Om te voorkomen dat het Roemenen en Bulgaren net zo slecht vergaat als Turkse en Marokkaanse arbeidsmigranten, moet de overheid meer investeren in hun integratie.
24 jan 14:39
Een kwart van de Nederlanders heeft het afgelopen jaar te maken gehad met discriminatie.
23 jan 13:21
Vooral jonge autochtone mannen zijn agressief tegen homo's en lesbiennes. Hiervoor is het beeld ontstaan dat jonge Marokkaanse jongens juist veel van deze misdaden op hun geweten hebben.
20 jan 16:10
De spanningen tussen autochtonen en allochtonen lopen in landen als Nederland en België regelmatig op. Een Belgische komediant, uiteraard allochtoon, gaat hier op een luchtige manier mee om.
23 dec 13:49
Het aantal moorden in Nederland is dit jaar gestegen ten opzichte van een jaar eerder.
19 dec 15:47
De islamitische Partij van de Eenheid (PvdE) gaat volgend jaar meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen in Amsterdam en zet in op het terugbrengen van de problemen met Marokkaanse jongeren.
19 dec 12:07
Van de grote allochtone groepen in Nederland zijn Turken en Marokkanen het vaakst depressief. Dat blijkt donderdag uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek.
4 dec 16:47
Familie Fliss kreeg de schrik van hun leven toen ze na een vakantie in Marokko terugkeerden naar hun woning in Spanje.
29 nov 17:51
Het debat gisteravond in Argan was succesvol. Jongeren, professionals, politici en moeders bespraken de verharding van de jongerencriminaliteit in ons land, en in het bijzonder in Amsterdam.
29 nov 16:57
Uit onderzoek van Vlaamse migratiemonitor blijkt dat 45% van de Vlamingen liever in een buurt woont met alleen mensen van Belgische oorsprong.
27 nov 0:12
Het afgelopen jaar verschenen regelmatig berichten over liquidaties, ripdeals, straatroven en afrekeningen in het criminele circuit.
23 nov 12:58
Tegen de zeven verdachten van de zaak rond de fatale mishandeling van grensrechter Richard Nieuwenhuizen heeft het Openbaar Ministerie in hoger beroep soortgelijke straffen geëist als in de rechtbank in Lelystad.
<< < 27 28 29 30 31 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi