Het laatste nieuws uit Marokko
14:38
Wereldvoetbalbond FIFA heeft voor de wedstrijd Marokko-Spanje aanstaande dinsdag 5.000 extra tickets beschikbaar gesteld voor fans van het Marokkaans elftal.
3 dec 19:34
Het Marokkaans elftal heeft al 13 miljoen dollar, zo'n 12,3 miljoen euro, verdiend op het WK in Qatar.
2 dec 20:51
Opmerkelijke taferelen donderdag toen automobilisten een paraglider over het grenshek van Melilla zagen overvliegen.
2 dec 19:54
Overzeese investeringen van Marokkanen zijn in de eerste zes maanden van het jaar opgelopen tot 8,6 miljard DH (€ 772 miljoen).
2 dec 19:38
In de eerste tien maanden van dit jaar heeft de Marokkaanse diaspora (MRE) meer dan 89 miljard DH (€ 7,9 miljard) overgemaakt naar Marokko.
2 dec 12:00
Politiebonden in Nederland maken zich al langer zorgen over de ongeregeldheden in grote steden rondom voetbalwedstrijden maar de kwestie lijkt nu extra aandacht te krijgen sinds de WK-winsten van Marokko.
2 dec 1:23
Op het Mercatorplein in Amsterdam-West heeft de politie donderdagavond ingegrepen na onlusten rond de winst van Marokko op Canada tijdens het WK in Qatar.
1 dec 22:04
Spanje verliest in het laatste groepsduel met 2-1 van Japan maar wist uitschakeling op het nippertje te voorkomen.
1 dec 21:00
Op het Mercatorplein in Amsterdam-West heeft de politie donderdagavond ingegrepen na onlusten rond de winst van Marokko op Canada tijdens het WK in Qatar.
1 dec 20:59
Hakim Ziyech sprak in superlatieven, nadat Marokko zich met een zege (2-1) op Canada had geplaatst voor de achtste finales van het wereldkampioenschap voetbal in Qatar.
1 dec 20:43
Republiek Guatemala heeft donderdag een consulaat geopend in het Zuid-Marokkaanse Dakhla.
1 dec 20:37
In Haagse Schilderswijk zijn donderdagavond zes mensen aangehouden nadat er onrust was uitgebroken toen de overwinning van Marokko op Canada bij het WK voetbal in Qatar werd gevierd.
1 dec 19:58
Koning Mohammed VI heeft de regering geïnstrueerd om zich meer in te zetten om het cultureel erfgoed van het land te beschermen tegen onrechtmatige toe-eigening door andere landen.
1 dec 19:30
Marokkanen in Brussel vieren het succes van het Marokkaanse voetbalteam tegen Canada op het WK in Qatar uitbundig in de straten.
1 dec 18:45
In de Haagse Schilderswijk zijn honderden mensen op de been om de overwinning van Marokko op Canada bij het WK voetbal te vieren.
1 dec 18:19
De minister van Buitenlandse Zaken, Nasser Bourita en de directeur van politiediensten DGSN en DGST, Abdellatif Hammouchi, zijn in Qatar voor de laatste groepswedstrijd van Marokko.
1 dec 18:18
Marokko heeft zich als groepswinnaar geplaatst voor de achtste finales van het wereldkampioenschap voetbal in Qatar.
1 dec 17:58
De Marokkaanse koning heeft opdracht gegeven om de salarissen van imams in Marokko te verhogen.
1 dec 16:10
In Marokko wordt opnieuw gedemonstreerd tegen de normalisering tussen Rabat en Tel Aviv.
1 dec 14:13
De Amsterdamse politie heeft donderdag een waterkanon uit Duitsland achter de hand voor het geval er ongeregeldheden uitbreken rondom de WK-wedstrijd Marokko-Canada.
1 2 3 > >>