marokko
7 mrt 21:01
Een interessante weetje voor als je op vakantie gaat naar Marokko.
7 mrt 20:03
7 mrt 19:45
Zijn eerste treffer in dienst van de Saoedische topclub was meteen een belangrijke, met deze kwaliteitsgoal is Mbark Bioussoufa matchwinner tegen middenmoter Al-Faisaly (red. 2-1 zege).
7 mrt 19:05
De Europese Commissie feliciteerde Marokko met zijn acties op het gebied van migratie en onderstreepte zijn bereidheid om een nauwere samenwerking met het Koninkrijk te ontwikkelen.
7 mrt 15:31
De Marokkaanse inlichtingendienst had de Duitse inlichtingendienst om informatie over hem gevraagd.
7 mrt 14:32
De 24-jarige in Kopenhagen geboren rechtsbuiten had het met beIN Sports-verslaggever Abdelilah Afiri kort over een mogelijke carrière als A-international. Een specifieke voorkeur heeft Younes Namli niet. Wel vindt hij dat de eerste gegadigde - of dat nou Marokko of Denemarken is - de meeste waardering uitspreekt.
7 mrt 14:03
Waar eerder deze week door het Italiaanse Calciomercato de belangstelling van AS Roma voor Noussair Mazraoui kenbaar werd gemaakt, is er nu een andere gegadigde van formaat die de Marokkaans-international aan zich wenst te binden.
7 mrt 13:26
Nadat eind december in goed overleg het dienstverband met Ajax werd ontbonden, is het Zakaria El Azzouzi nu gelukt om zich te binden aan een andere Eredivisie-formatie.
7 mrt 11:00
SAUDIA kondigt de lancering aan in juni 2019 van een nieuwe directe verbinding tussen Marrakech en Jeddah.
7 mrt 9:02
Bondscoach Lionel Scaloni kan enkel tegen Venezuela beroep doen op de Argentijnse superster. Zoals vorige week al kort werd ingeleid door ESPN houdt Lionel Messi zijn rentree namens 'La Albiceleste' beperkt tot dat enkele optreden, de rest van de selectie zal zich dan ook zonder de 31-jarige international richting Tanger begeven.
7 mrt 8:04
Een leerling van de middelbare school Oulad Hriz in Berrechid sloeg een van zijn leraren tegen de vlakte op het schoolplein.
6 mrt 22:00
Hajja Zahra, de zakenvrouw die 12 miljoen dirham spendeerde om een middelbare school te bouwen in Ouled Fares, raakte bijna verstrikt in de val van een bende oplichters.
6 mrt 21:02
Om uit de economische slop te komen waarin het sinds de sluiting van de kolenmijnen raakte, opende de stad Jerada een eerste agrovoedingsfabriek. Andere industriële eenheden zouden binnenkort moeten volgen, bericht het dagblad Aujourd'hui le Maroc vandaag.
6 mrt 20:04
Camerabeelden toonden aan dat het meisje door een vrouw is meegenomen.
6 mrt 19:01
Net als bij het eerste rondetafelgesprek, zullen Marokko, Algerije, Mauritanië en Polisario uitgenodigd worden.

Populaire tags
team marokko
gabon
turkije
vriendschappelijk
vahid halilhodžić
syrië
cornelius haga lyceum
islamitisch onderwijs
arie slob
racisme
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
iran
spanje
moord
daesh
rabat
dgsn
caf
mohammed vi