marokko
25 sep 15:24
Het historisch monument nabij Achakar dateert van 5000 jaar voor Christus
25 sep 14:46
De Duitse initiatiefnemer Oliver Bienkowski moet formeel het land uit omdat hij illegaal in Marokko verblijft
25 sep 13:08
De laders voldoen niet aan de veiligheidsnormen en vormen een bedreiging voor de gezondheid en veiligheid van consumenten
25 sep 13:02
Anders dan aanvankelijk werd voorgesteld doet de wereldwijd geïntroduceerde VAR pas vanaf volgend kalenderjaar zijn intrede op de Marokkaanse velden, in zowel de Botola Pro als de Coupe du Trône.
25 sep 12:29
Toentertijd nog gelijk getrokken met de opkomst van topspelers als Gareth Bale wist Adel Taarabt uiteindelijk nooit echt zijn belofte als toptalent in te lossen.
25 sep 11:45
In beeld is een sportschool, een Audi RS6, personal trainer Said el Badaoui en waar je niet aan ontkomt: een uiterst gretige en ongenaakbare Badr Hari.
25 sep 10:07
Noussair Mazraoui is dicht bij zijn rentree bij Ajax. De rechterverdediger keerde dinsdag terug op het trainingsveld van de Amsterdammers.
19:31
Bij een bijeenkomst in Tan-Tan georganiseerd door de conservatieve Istiqlal partij vielen maandag meerdere gewonden
18:19
Een wel heel bijzonder moment gisteravond in het Stade Mohammed V, aangevoerd door de harde kern van Raja Casablanca zingen andere supporters in volle borst mee.
17:44
Na tijdens de afgelopen interlandperiode te hebben geschitterd door afwezigheid lijkt Medhi Benatia - zo onderschrijven enkele bronnen - niet zomaar te hebben gepast voor de onderonsjes met Burkina Faso en Niger.
16:56
De Tweede Kamer wil weten wat het kabinet doet om Nederlanders te helpen die van hun Marokkaanse nationaliteit af willen.
16:49
Het werkbezoek van de Turkse president Recep Tayyip Erdoğan aan Marokko werd aangekondigd door de Turkse minister van Buitenlandse Zaken
16:23
De man overleed zondag nadat hij ongeveer een week op de intensive care van het regionale ziekenhuis in Beni Mellal had gelegen.
16:09
Het vruchtbaarheidscijfer in Marokko is de afgelopen halve eeuw gedaald van 7,2 kinderen per vrouw in 1962 tot 2,39 in 2018.
15:39
23% van de gehuwde minderjarigen is analfabeet.

Populaire tags
duitsland
coronavirus
hanau
china
terrorisme
tobias rathjen
frankfurt
hubei
koerden
afc ajax
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
golaso
verenigde staten
politie
eredivisie
iran
turkije
syrië
caf
hakim ziyech
palestina
mohammed vi