marokko
11:23
Prinses Lalla Hasnaa las de boodschap van de koning voor op de Climate Action Summit, die maandag van start ging in New York
11:05
Na zijn paspoort - met hulp van de Marokkaanse voetbalbond FRMF - te hebben verzilverd, kan Mounir Chouiar zich mogelijk gaan opmaken voor zijn eerste opwachting namens #TeamMarokko.
10:06
Door het gebrek aan directe vluchten tussen Marokko en Israël vliegen de Israëliërs via luchthavens van Turkije en Griekenland.
09:21
Anders dan menig analist zal Johan Derksen zich wel neerleggen bij een eventuele uitverkiezing voor #TeamMarokko, wel doet Derksen dit met enige tegenzin.
09:04
Het crisisteam is opgezet om de negatieve effecten van het faillissement te beheersen.
01:44
Vijf personen hebben officieel het Nederlanderschap teruggekregen. Ze zijn ook geen ongewenst persoon meer. Het besluit is maandag gepubliceerd in de Staatscourant.
23 sep 21:07
De lerares wordt geconfronteerd met disciplinaire maatregelen na het delen van een video waarin ze de slechte staat van een schoolgebouw wereldkundig maakte
23 sep 19:52
23 sep 19:08
Uit het autopsierapport is gebleken dat de arrestant met geweld om het leven is gebracht
23 sep 18:00
Willem van Hanegem geniet wekelijks van Mohamed Ihattaren, en beschrijft het toptalent als een geweldige speler.
23 sep 16:13
De echtgenoot van de 23-jarige Farah heeft maandag een klacht ingediend bij de officier van justitie wegens grove nalatigheid
23 sep 15:43
Een assist uit het boekje van de man waarvan nog niet zo heel lang geleden bekend werd dat hij #TeamMarokko prefereerde boven 'Les Fennecs'.
23 sep 15:16
De voormalig Oranje-international - tijdens z'n actieve carrière veelal betiteld met 'de Kannibaal - denkt te weten hoe de KNVB alsnog succesvol nieuwe Marokkaanse krachten voor Oranje kan strikken.
23 sep 15:09
De video documenteert slechts één van de vele risico's die Marokkaanse jongeren nemen om Europa te bereiken
23 sep 14:47
Na afgelopen zomer de overstap te hebben gemaakt van Chievo Verona naar Lazio Roma, mag de 21-jarige Sofiane Kiyine tot het einde van het seizoen vlieguren gaan maken in de Serie B.

Populaire tags
duitsland
coronavirus
hanau
china
terrorisme
tobias rathjen
frankfurt
hubei
koerden
afc ajax
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
golaso
verenigde staten
politie
eredivisie
iran
turkije
syrië
caf
hakim ziyech
palestina
mohammed vi