marokko
31 jan 19:02
Marokko en Turkije kwamen samen om de mogelijkheden te bekijken voor een partnerschap op het gebied van sieraden.
31 jan 15:01
Vijf mensen kwamen om bij een verkeersongeval vanmorgen in de provincie Errachida, er vielen tevens eenentwintig gewonden.
31 jan 14:02
Ruim 6 maanden zonder club, heeft het Oekraïense Zorya Luhansk zich gewaagd aan de door Borussia Dortmund opgeleide Jong Marokko-international.
31 jan 12:21
Waar eerder Werder Bremen en OGC Nice zich aandienden voor de Marokkaans-international, lijkt ook Spartak Moskou geïnteresseerd te zijn in de diensten van de ex-speler van onder andere Montpellier HSC en Schalke 04.
31 jan 8:04
De afdeling van Abdelouafi Laftif waarschuwt voor nepnieuws dat door sommige kranten en nieuwssites wordt gepubliceerd in Marokko.
30 jan 22:00
Ex-politieagent Hicham Mellouli kreeg gisteren een gevangenisstraf van een jaar opgelegd wegens mishandeling en poging tot verkrachting.
30 jan 21:02
Terwijl de acteur voor zijn verjaardag in Marrakech was, probeerde Orlando Bloom het Formule E-circuit. Zijn ervaring eindigde in een vangrail.
30 jan 20:04
Marokko werd gisteren door de Afrikaanse Unie in Addis Abeba geëerd voor zijn prestaties bij de uitvoering van de Malabo-verklaring betreffende het versnellen van de landbouwgroei in Afrika.
30 jan 19:01
In de reeks met Marokkaanse steden richten wij vandaag de spotlights op Safi.
30 jan 18:15
Een drama op de bouwplaats van het Grote Theater in Casablanca, waarbij een werknemer naar beneden viel en overleed.
30 jan 16:47
Koning Mohammed VI zond een felicitatieboodschap naar Sheikh Sabah Al-Ahmad ter gelegenheid van de viering van zijn toetreding tot het hoogste ambt van het land.
30 jan 14:03
De rechtbank van Breda heeft het vonnis van Saïd Chaou tot februari uitgesteld, hij wordt vervolgd voor zijn vermeende betrokkenheid bij internationale drugshandel en corruptie.
30 jan 13:05
Nauwelijks benoemd aan het hoofd van het Marokkaanse ministerie van Onderwijs, besloot Said Amzazi om mobiele telefoons in de klas te verbieden.
30 jan 12:25
De serieuze interesse van OGC Nice volgt op het verwateren van de relatie van Belhanda met enkele spelers en directieleden binnen Galatasaray.
30 jan 12:01
De zeventienjarige Mohammed B., die afgelopen vrijdag om het leven kwam door een schietpartij in een Amsterdams buurthuis, wordt in Marokko begraven.

Populaire tags
nordin amrabat
hakim ziyech
watford
transfer
trump
eu
geld
den haag
kinderen
juventus
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
hervé renard
tanger
frmf
mohammed vi
spanje
rabat
marrakech
ajax
eredivisie
amsterdam
daesh