Het laatste nieuws over Marokko
26 sep 14:42
Met ingang van 23 september is dit het nieuwe officiële portret van de Marokkaanse koning
26 sep 13:24
De geruchten van eerder deze week blijken waar, DFCO Dijon's Mounir Chouiar maakt deel uit van Vahid Halilhodžić's voorlopige selectie voor de eerstvolgende interlandperiode.
26 sep 12:44
De voormalige president van Frankrijk Jacques Chirac is donderdagochtend overleden. Dat meldt zijn schoonzoon aan persbureau AFP.
26 sep 12:31
Een zeer ongelukkig optreden van de Marokkaans-international die nota bene tien minuten voor dit doelpunt viel, als tactische wissel werd ingebracht.
26 sep 12:06
De beslissing van de minister kwam nadat de lerares een filmpje deelde waarin de betreurenswaardige staat van een openbare school waar ze werkt werd getoond
26 sep 11:50
Anders dan vaak het geval is kiest de Marokkaanse voetbalbond FRMF nu twee totaal andere speelhavens uit voor deze nog af te werken interlands.
26 sep 11:02
Tegen de Rus was een internationaal aanhoudingsbevel uitgevaardigd door de Belgische autoriteiten.
26 sep 10:26
Een prima assist van de 24-jarige middenvelder op het enige antwoord wat FC Groningen had tegen PSV.
26 sep 10:06
Spaanse autoriteiten gedogen doorgaans de toegang tot de enclaves voor Marokkanen met een paspoort die woonachtig zijn in de aangrenzende regio Fnideq, Martil, M'diq en Tetouan.
26 sep 9:41
Dat Mohammed Ihattaren de definitieve selecties van respectievelijk Jong Oranje en het grote Marokko niet haalde, was volledig op eigen verzoek.
25 sep 22:09
De nog maar 27-jarige Rachid Alioui steekt in een topvorm tegen FC Toulouse, de spits heeft geen kind aan de thuisspelende club met zijn twee goals in de 0-2 overwinning.
25 sep 15:24
Het historisch monument nabij Achakar dateert van 5000 jaar voor Christus
25 sep 14:46
De Duitse initiatiefnemer Oliver Bienkowski moet formeel het land uit omdat hij illegaal in Marokko verblijft
25 sep 13:08
De laders voldoen niet aan de veiligheidsnormen en vormen een bedreiging voor de gezondheid en veiligheid van consumenten
25 sep 13:02
Anders dan aanvankelijk werd voorgesteld doet de wereldwijd geïntroduceerde VAR pas vanaf volgend kalenderjaar zijn intrede op de Marokkaanse velden, in zowel de Botola Pro als de Coupe du Trône.
25 sep 12:29
Toentertijd nog gelijk getrokken met de opkomst van topspelers als Gareth Bale wist Adel Taarabt uiteindelijk nooit echt zijn belofte als toptalent in te lossen.
25 sep 11:45
In beeld is een sportschool, een Audi RS6, personal trainer Said el Badaoui en waar je niet aan ontkomt: een uiterst gretige en ongenaakbare Badr Hari.
25 sep 10:07
Noussair Mazraoui is dicht bij zijn rentree bij Ajax. De rechterverdediger keerde dinsdag terug op het trainingsveld van de Amsterdammers.
24 sep 19:31
Bij een bijeenkomst in Tan-Tan georganiseerd door de conservatieve Istiqlal partij vielen maandag meerdere gewonden
24 sep 18:19
Een wel heel bijzonder moment gisteravond in het Stade Mohammed V, aangevoerd door de harde kern van Raja Casablanca zingen andere supporters in volle borst mee.

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi