marokko
7 jun 20:43
ONSSA is samen met lokale autoriteiten gestart met de vernietiging van muntgewassen en velden die zijn behandeld met verboden pesticiden om te voorkomen dat deze bij de consument belanden.
7 jun 19:47
36 gewonden, waarvan 6 ernstig, nadat een passagiersbus donderdagochtend op de snelweg tussen Marrakesh en Casablanca over de kop sloeg.
7 jun 19:09
Politie en omstanders slaagden er donderdagavond in de ontvoering van een minderjarig meisje te dwarsbomen.
6 jun 21:09
Volgens cijfers van COA en voogdij-organisaties gaat het in totaal om 1.600 asielkinderen die verdwenen zijn uit de opvang. Het is onduidelijk waar de asielkinderen zijn.
6 jun 19:42
De verdwijning van de nationale vlag in Al Hoceima zorgt voor controverse. Scholieren vervangen de rood-groene Marokkaanse vlag met een witte vlag.
6 jun 19:16
Een paar dagen voor het nationaal baccalaureaatexamen heeft DGSN zes personen gearresteerd in Agadir, Casablanca en Marrakech.
6 jun 18:06
Aanpassingen aan de haven van Tanger-Med zijn in volle gang als voorbereiding op de komst van de vele toeristen komende zomer.
6 jun 16:06
Een 14-jarige jongen uit Marokko die in Amsterdam was voor een uitwisselingsproject met het Amsterdamse Spinoza Lyceum is dinsdagnacht bij zijn gastgezin weggelopen.
6 jun 15:21
In de video is een jongeman te zien die op het nippertje de zelfmoord van het meisje voorkomt.
6 jun 11:13
Een getrouwde man betrapte zijn overspelige vrouw zondagavond in Sidi Youssef in Marrakech.
6 jun 10:16
Lokale autoriteiten hebben besloten een ​​buikdansfestival te verbieden dat in Marrakech tussen 3 en 10 juni zou plaatsvinden
5 jun 22:04
De wet betekent meer integratie van het Tamazight in bijvoorbeeld het onderwijssysteem en het openbare leven.
5 jun 21:22
De rechtbank in Al Hoceima heeft twee jongens veroordeeld wegens roken en eten tijdens de vastenperiode
5 jun 20:13
De arrestatie van de 30-jarige Marokkaan dinsdag werd uitgevoerd na een internationaal aanhoudingsbevel uitgevaardigd door Marokko
5 jun 19:33
Drie mannen hadden een man gekidnapt en mishandeld in Ait Ourir in de regio Marrakech omdat hij ze de locatie van een begraven schat had beloofd

Populaire tags
china
coronavirus
tweede kamer
premier league
hubei
afc ajax
transfer talks
chelsea fc
frankrijk
moskee
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
golaso
verenigde staten
politie
eredivisie
iran
turkije
caf
syrië
hakim ziyech
palestina
mohammed vi