Het laatste nieuws over Marokko
9 apr 20:03
Het Hof van Beroep in Rabat bevond een vrouw schuldig aan het verkrachten en filmen van een man na hem te hebben gedrogeerd.
9 apr 19:05
Ahmed Zefzafi, de vader van Nasser Zefzafi, kondigde aan dat zijn zoon zijn mond heeft dichtgenaaid om zijn vrijheid te eisen en het bevestigde vonnis in hoger beroep te veroordelen.
9 apr 17:14
Fouzi Lekjaa en Herve Renard zullen a.s. vrijdag bij de trekking aanwezig zijn.
9 apr 14:10
In 2018 rapporteerde de Rekenkamer over ernstige mazen in de gezondheidssector en volgens een rapport van de HCP heeft slechts 46,6% van de Marokkanen een zorgverzekering
9 apr 11:00
Studenten van de codeerchool 1337 presenteerden hun eerste perminanent in Marokko verblijvende robot 'Pepper'.
8 apr 22:00
In de Tindouf-kampen uit de Sahrawi-bevolking opnieuw hun woede.
8 apr 21:02
Het Marokkaanse team won de gouden medaille van de 27e editie van de Afrikaanse Wiskunde Olympiade, gehouden van 31 maart tot 6 april in Kaapstad, Zuid-Afrika.
8 apr 20:04
Een vrouw diende een klacht in tegen haar man wegens overspel, na onderzoek bleek hij echter getrouwd met nog 2 vrouwen d.m.v. vervalste documenten.
8 apr 19:01
Nederlandse parlementsleden hebben de Marokkaanse ambassadeur in Nederland opgeroepen om te komen praten over het besluit om het vonnis van de Hirak-gedetineerden te handhaven.
8 apr 17:00
De politie in de stad Salé arresteerde vier verdachten wegens vermeende betrokkenheid bij ontvoering voor losgeld, twee van hen hadden reeds een strafblad.
8 apr 15:02
Regeringshoofd El Othmani leverde zondag in Kigali een boodschap van Koning Mohammed VI af aan de president van Rwanda ter gelegenheid van de plechtigheid ter herdenking van de genocide.
8 apr 11:12
In Marokko moet een vrouw op 20 april voor de rechtbank verschijnen omdat ze een tweede keer getrouwd is.
8 apr 11:01
Op zaterdag 6 april gaf een separatist van Polisario zich over aan de Koninklijke Strijdkrachten bij de verdedigingsmuur.
8 apr 8:05
Het Duitse bedrijf Fresenius Medical Care had eerder toegegeven dat het steekpenningen had betaald aan Marokkaanse overheidsfunctionarissen.
7 apr 21:01
Eén van de jonge slachtoffertjes overleefde het drama niet.
7 apr 17:32
De aftrap van het Internationale Amazigh Filmfestival Issni N'Ourgh werd op vrijdag 5 april gegeven in aanwezigheid van vertegenwoordigers van verschillende buitenlandse landen.
7 apr 14:05
De Marokkaanse regering heeft de EU en Spanje opgeroepen om Marokko te helpen bij het controleren van migratie aan de Spaanse grens.
7 apr 10:03
Een groot deel van het vlees dat op de markt wordt gebracht in Fez, is afkomstig van illegale slachthuizen.
6 apr 21:02
Toegang tot een bus, een tram, het spoor oversteken, op het trottoir komen, toegang krijgen tot een geldautomaat...het is een echte hindernisbaan voor mensen met beperkte mobiliteit.
6 apr 17:30
Er waren 3 auto's betrokken bij het verkeersongeval.

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi