Het laatste nieuws over Marokko
4 apr 10:51
Scoren kan Mounir El Hamdaoui nog! Tijdens de midweekse Eredivisie-speelronde toverde hij thuis tegen NAC Breda (red. 1-2 FT) de 1-0 op het scorebord.
4 apr 10:26
Voor de tweede keer op rij kan Adel Taarabt rekenen op officiële minuten in de hoofdmacht van SL Benfica. Ditmaal treedt zijn werkgever op tegen titelconcurrent Sporting Lissabon, maar dan in de strijd om doorstroming naar de finale van de Portugese beker.
4 apr 8:04
Een 25-jarige man werd in hechtenis genomen op verdenking van het verkrachten van een 15-jarig meisje in een naaiatelier afgelopen zaterdag in Laayoune
3 apr 22:00
Als onderdeel van African Lion 2019 werd een simulatie van een inval in een gebouw met terroristen georganiseerd door de Koninklijke Strijdkrachten (FAR) en de Amerikaanse en Britse tegenhangers.
3 apr 21:02
Bij een verkeersongeval vielen vanochtend 14 doden en tientallen gewonden.
3 apr 20:04
De werkzaamheden van het Universitair Ziekenhuiscentrum (CHU) in Tanger, het eerste CHU in de noordelijke regio, bereikte een realisatiegraad van 66%.
3 apr 19:01
Het rapport van de secretaris-generaal van de VN erkent de inspanningen van Marokko ten gunste van de sociaaleconomische ontwikkeling van de Sahara.
3 apr 15:01
Jaarlijks schrijven RFI en France 24 de verkiezingen uit voor 'de Beste Afrikaanse Speler van het Seizoen in de Ligue 1'. Voor deze editie behoort tweevoudig Marokkaans-international Yunis Abdelhamid tot één van de gegadigden.
3 apr 14:02
Een busje, die landarbeiders vervoerde, en een vrachtauto botsten vanochtend op elkaar.
3 apr 13:50
De leider van de Spaanse extreemrechtse partij Vox doet een Trumpje en eist dat Marokko opdraait voor de kosten van de muur
3 apr 11:01
De Wereldbank heeft officieel besloten om een deel van de nationale ontwikkelingsstrategie (2019-2024) te financieren door Marokko leningen toe te kennen voor in totaal 5 miljard dollar.
3 apr 9:33
De politie in Rabat heeft een imam medegedeeld dat hij wordt vervolgd voor het aanzetten tot haat en religieuze discriminatie.
3 apr 9:18
Het hoofd van de medische staf van de Marokkaanse voetbalbond FRMF, Abderrazak Hifti, heeft er vertrouwen in. De bondsarts volgt de behandeling van de eerder 'zwaar geblesseerde' back op de voet.
3 apr 8:51
Als het aan de leidsman van #TeamMarokko ligt dan wordt er begin juni geoefend tegen 'Les Verts'. Vlak voor de aanstaande Afrika Cup is er de gelegenheid om tijdens FIFA interland-data twee oefeninterlands af te werken.
2 apr 22:00
De minister van Volksgezondheid, Anas Doukkali, opende op maandag 1 april een gemoderniseerde spoedeisende hulp afdeling in het Mohammed V-ziekenhuis in Tanger.
2 apr 20:03
De berg Toubkal is aangewezen door het Amerikaanse nieuwszender CNN als 's werelds zesde beste bestemming voor wandelaars.
2 apr 19:05
Het wettelijke arsenaal voor de strijd tegen het fenomeen van het plunderen van land is net versterkt.
2 apr 17:04
De accijnsverhoging werd gisteren aangekondigd en ging ook direct in.
2 apr 14:01
Een man die een tweede vrouw wilde nemen, doodde zijn vrouw die dit weigerde.
2 apr 11:00
De jonge man was onderweg vanuit het noorden van Marokko naar Casablanca.

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi