marokko
21:01
Paus Franciscus uitte vandaag in zijn videoboodschap ook zijn dank aan Koning Mohammed VI voor zijn vriendelijke uitnodiging om Marokko te bezoeken.
20:03
Marrakech werd door de website TripAdvisor op 9de plaats gezet van beste reisbestemming ter wereld, voor Dubai (10e), Praag (11e) of New York (13e).
19:05
17:04
Koning Mohammed VI had vandaag in het Koninklijk Paleis in Casablanca een gesprek met de Jordaanse koning Abdullah II
16:32
De Egyptenaren zouden zich willen meten met het Marokko van bondscoach Hervé Renard, dit als voorbereiding op de aanstaande Afrika Cup die in eigen land vorm gaat krijgen.
16:07
In een uitgebreid gesprek met Jeune Afrique heeft Mbark Boussoufa het over het huidige selectiebeleid bij #TeamMarokko, de generatie na zijn generatie gaat komen én over het kansenperspectief op de aanstaande Afrika Cup.
15:09
Serieuze belangstelling van niet de minste partij uit de Premier League voor de man in vorm bij Ajax.
14:32
De huidige nummer 14 van La Liga zou de FIFA in willen schakelen om na deze blessuremelding financieel tegemoetgekomen te worden door de FRMF.
14:01
Uit het oog maar niet uit het hart: Bilal Ould-Chikh is sinds gisteravond weer te bewonderen bij zijn nieuwe contractclub, Abali Denizlispor.
11:00
De archeologische vindplaats Lixus in Larache zal haar deuren openen voor het publiek op 18 april 2019, zodra de restauratie voltooid is.
09:56
Met een Afrika Cup U17 in het vooruitzicht was er voor de nog maar 17-jarige Sabir Agougil ook dat moment waar iedere jeugdspeler jarenlang naar uitkijkt: het ondertekenen van je eerste betaalde jeugdcontract, voor liefst drie seizoenen werd Agougil vastgelegd.
09:32
De Regionale Raad van Toerisme heeft het actieplan voor de periode 2019-2021 goedgekeurd, het actieplan is goed voor een investering van 33 miljoen dirham per jaar.
08:04
De Jordaanse koning Abdullah II is gisterenavond aangekomen in Casablanca.
27 mrt 22:00
Een groep van 12 Polisario-activisten meldde zich bij een eenheid van de Koninklijke Strijdkrachten in het zuiden van Marokko.

Populaire tags
coronavirus
china
italië
duitsland
idlib
mocromaffia
frankrijk
ridouan taghi
afc ajax
marengo
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
caf
hakim ziyech
transfer talks
mohammed vi