Het laatste nieuws over Marokko
5 jan 14:01
De lijn wordt gelanceerd vanaf februari 2019.
5 jan 10:03
De monteur zou betrokken zijn geweest bij de productie van explosieve materialen.
5 jan 0:25
Het jeugdproduct van Wydad Casablanca doet het naar behoren bij zijn Spaanse werkgever, gisteravond redde de Marokkaanse goalie een kostbaar punt tegen UD Levante.
5 jan 0:11
De huidige nummer twaalf van de Franse Ligue 1 is bereid flink in de buidel te tasten voor de komst van Zouhair Feddal, de mandekker die tot nu toe slechts vijf keer aan bod kwam in La Liga.
4 jan 22:00
De regering heeft besloten de straffen voor illegale plastic zakken-producenten te verhogen.
4 jan 21:08
Niet tevreden over de bestaande samenwerking op het gebied van migratie, vraagt Marokko om meer compensatie voor zijn inspanningen.
4 jan 20:17
Professionals uit de sector geven aan dat het toerisme in Imlil niet is aangetast door de moord op twee Scandinavische toeristen.
4 jan 19:51
Walid Azarou's stats in de Egyptian Premier League na vanavond: twee doelpunten en twee assists uit tien competitieoptredens.
4 jan 19:05
De regeringswoordvoerder gaf commentaar op de recente dreiging van Polisario om VN-beperkingen in de bufferzone van Guerguerat te schenden.
4 jan 18:11
Op de achtergrond treft de huidige nummer twee van de Serie A de nodige voorbereidingen om zich te verzekeren van deze groeibriljant.
4 jan 17:31
Duidelijke taal van de Marokkaans-international, anders dan men doet vermoeden is de nu 28-jarige middenvelder met niets anders bezig dan zijn rentree bij Galatasaray.
4 jan 17:04
Anders dan wat er eind oktober werd beweerd, krijgt de Marokkaanse competitie Botola Pro pas vanaf volgend seizoen de Video Assistant Referee geïntroduceerd.
4 jan 16:25
Ook dit jaar zullen er weer duizenden Marokkaanse aardbeienpluksters naar Spanje vertrekken.
4 jan 14:01
Eén van de treinen ontspoorde door de botsing.
4 jan 11:00
In totaal zijn er nu 22 verdachten voorgeleid die direct en indirect betrokken zouden zijn bij deze moordzaak.
3 jan 22:19
De steenrijke Maleisische Tony Fernandes spreekt de berichtgeving over een mogelijk weerzien met Adel Taarabt met klem tegen, de eigenaar van airliner AirAsia vertelt prima zonder de balvirtuoos te kunnen.
3 jan 22:01
Het had weinig gescheeld of ik had dit speciale onderonsje gemist. In de lobby van ons hotel in Medina kwam onze groep 's avonds elke keer bij elkaar, pratend over van alles, koetjes en kalfjes en tal van andere randzaken.
3 jan 21:30
De veiligheid- en inlichtingendienst BCIJ heeft vier politieagenten in Tanger aangehouden voor hun betrokkenheid bij een grote drugszaak.
3 jan 21:03
Ikzelf had tien fantastische dagen achter de rug, echter ben ik zomaar iemand. Waar je veel over hoort en leest zijn profvoetballers, topsporters die een turbulent leven leiden en veelal in verband worden gebracht met luxe in de meest exclusieve vormen.
3 jan 20:04
De politie in Salé stopte gisteren een poging tot illegale emigratie en ontmantelde een mensensmokkelnetwerk.

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi