Het laatste nieuws over Marokko
1 okt 19:48
Het is niet de eerste keer en zal zeer zeker ook niet de laatste keer zijn dat de 27-jarige middenvelder interesse geniet van de kant van 'de Koninklijke'.
1 okt 19:09
De politie heeft maandag vier artsen en twee verpleegkundigen gearresteerd voor betrokkenheid bij de dood van een zwangere vrouw en haar foetus in het provinciale ziekenhuis Lalla Meryem
1 okt 18:50
Vier spelers uit Raja Casablanca mochten twee dagen voor de wedstrijd tegen Hilal Al Quds de Westelijke Jordaanoever niet betreden.
1 okt 18:26
Technisch directeur bij de KNVB, Nico-Jan Hoogma, geeft in gesprek met Voetbal International weer hoe de KNVB poogt Mohammed Ihattaren alsnog te strikken voor het 'grote Oranje'.
1 okt 18:24
Ondanks het sociale akkoord in juli van dit jaar hebben bagage-afhandelaars op het vliegveld opnieuw het werk neergelegd
1 okt 17:45
Twee Marokkaans-internationals zijn vanavond te bewonderen in de groepsfase van de UEFA Champions League: Youssef El Arabi in de kleuren van zijn nieuwe werkgever Olympiakos Piraeus, Younès Belhanda namens de Turkse gigant Galatasaray.
1 okt 16:20
Waar hij vorig jaar aanvankelijk werd binnengehaald als zomeraankoop van de aangestelde Erik ten Hag, heeft Zakaria Labyad tot op heden nog geen enkele rol van betekenis kunnen spelen in de Johan Cruijff ArenA.
1 okt 15:51
Individuele prestaties die meteen terug te zien zijn in de marktwaarde, Mohammed Ihattaren had net als een negental anderen de grote eer om in deze top tien te staan van meest waardevolle spelers onder de 18 jaar.
1 okt 15:51
De politie heeft vier mannen aangehouden.
1 okt 15:19
De geruchten van afgelopen weken blijken waar, na 60 caps komt er een einde aan zijn veelbewogen carrière als Marokkaans-international.
1 okt 15:15
De scholier zou naar verluidt enkele passages van het volkslied hebben veranderd. De arrestatie volgde nadat de schooldirecteur aangifte deed
1 okt 9:23
De rechtbank veroordeelde ook de verloofde van Raissouni tot een jaar gevangenisstraf voor deelname aan 'illegale abortus' en 'voorhuwelijkse seksuele relaties'
30 sep 19:20
Binnenkort speelt Marokko twee interlands tegen Libie en Gabon en volgende week maakt de bondscoach zijn definitieve selectie bekend met enkele verassende namen.
30 sep 18:06
De nationale snelwegen (ADM) registreerden 5400 zwartrijders in de eerste 8 maanden van dit jaar
30 sep 17:07
Meer dan 330.000 verdachten waren tijdens de aanhouding in het bezit van drugs
30 sep 16:45
Het weeralarm geldt volgens het nationale meteorologisch instituut (DMN) vooral voor de regio's Marrakech, Salé, Settat.
30 sep 16:31
Een optreden voor Jong Marokko moest de rechtsback bekopen met een spierblessure die hem wekenlang aan de kant hield. Een blessure die in clubverband tot nu toe nog zonder grote gevolgen was.
30 sep 16:25
Bloedtransfusiecentra in Marokko melden een ernstig tekort aan bloed
30 sep 15:50
Maandagochtend werden nog eens vijf lichamen geborgen op het strand Nahla
30 sep 14:09
Sinds het begin van dit jaar hebben de Marokkaanse autoriteiten zo'n 10.700 migranten uit de zee gered, meldden Spaanse media.

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi