marokko
29 jul 22:00
Dit weekend raakte een man bij een ongeluk met zijn jetski ernstig gewond aan zijn geslachtsdeel.
29 jul 20:29
De voornaam van zijn zoon Massine werd gisteren eindelijk geaccepteerd in de wijk Maârif in Casablanca, waar de ambtenaren eerder weigerden de naam op te nemen in het register van de burgerlijke stand.
29 jul 19:00
Net zoals bij vele andere Marokkaanse profvoetballers trok ook zijn Janazah veel mensen.
29 jul 16:00
De ploeg van de Nederlander plaatste zich met een 1-0 eindstand voor de finale van het toernooi ten koste van tegenstander DR Congo.
29 jul 13:01
Het stedelijk vervoer in de stad Fez is uitgebreid door de introductie van 34 minibussen, voor een totale kostenplaat van 30 miljoen dirham.
29 jul 10:00
De Marokkaanse regering heeft aangekondigd dat het een ontwerpbesluit heeft aangenomen waarin een subsidie wordt vastgesteld voor buitenlandse filmproducties die in Marokko zijn opgenomen, met als doel het aantal producties te verdubbelen.
28 jul 21:00
Het onderzoek naar de kwestie van luxe auto's, die in het buitenland gestolen zijn en in Marokko worden ingevoerd, wordt groots aangepakt.
28 jul 20:02
De video van een visser in Al Hoceima schokt internetgebruikers, en met een goede reden. De vangst, een witte haai, is namelijk geclassificeerd als 'ernstig bedreigd'.
28 jul 19:01
Het Directoraat-Generaal Nationaal Veiligheid (DGSN) heeft woensdagavond de beslissing genomen om een politieagent en een politie-inspecteur van het politiebureau in Ksar El Kebir te schorsen in afwachting van een definitief oordeel over strafrechtelijke daden in verband met corruptie.
28 jul 16:30
Ook dit jaar is Marokko gastheer van de Franse Supercup, Trophée des Champions.
28 jul 12:01
Een Engelsman waartegen een internationaal aanhoudingsbevel was uitgegeven voor digitale fraude is woensdag gearresteerd in Tanger, meldt het Marokkaanse persbureau MAP.
28 jul 8:01
Vijf nieuwe ambulances en 20 ton geneesmiddelen bestemd voor de gezondheidscentra in de verschillende territoriale autoriteiten van de provincie Al Hoceima werden aan het Mohammed V ziekenhuis in Al Hoceima overhandigd.
27 jul 19:31
Marokkaans-jeugdinternational Bouskal vertelde aan Al Yaoum24 over de recente aanval op hem in Martil. Zijn moeder was daarbij aanwezig en vraagt om rechtvaardigheid, ze doet daarvoor zelfs een beroep op Koning Mohammed VI.
27 jul 17:31
Allicht leuk voor de vakantiegangers die in de buurt zijn, op 30 juli vindt er bij de Morocco Mail in Casablanca een vuurwerkshow plaatst ter gelegenheid van Eid Al-Arch.
27 jul 16:02
De 'Face à Picasso' tentoonstelling in het Mohammed VI museum in Rabat eindigt op maandag 31 juli en zal als afsluiting vanaf vandaag gratis te bezoeken zijn.

Populaire tags
brand
la liga
hakim ziyech
opschudding
bus
om
hashtag
duitsland
blok
ain diab
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
hervé renard
tanger
frmf
mohammed vi
spanje
rabat
marrakech
ajax
eredivisie
daesh
amsterdam