marokko
11 apr 14:02
Het digitale marketing bureau O2M heeft gisteren de eerste online marktplaats voor tweedehands vrouwenkleding gelanceerd in Marokko.
11 apr 11:49
De makers van de Facebook groep 'De magie van het boek' zijn er in geslaagd om Marokkaanse lezers te mobiliseren voor hun project om regelmatige bijeenkomsten op openbare plaatsen te organiseren om te discussiëren over gelezen boeken.
11 apr 10:34
De rechtbank in Salé, die verantwoordelijk is voor terrorisme gerelateerde zaken, heeft onlangs haar eerste uitspraak gedaan in de zaak van het verheerlijken en aanmoedigen van de moord op de Russische ambassadeur in Turkije. De straffen variëren van acht maanden tot drie jaar gevangenisstraf.
11 apr 9:19
Acht nieuwe kandidaten strijden in het tweede seizoen van 'MasterChef Celebrity'. De eerste uitzending zal worden uitgezonden op de eerste donderdag van de maand van de Ramadan op 2M.
10 apr 22:15
Twee prachtige potten voetbal voor onze Marokkaanse internationals!
10 apr 21:45
Op Koninklijke instructie ontving Abdelfatah Louarak, inspecteur-generaal van de Marokkaanse strijdkrachten (FAR), Mohamed Hamad Thani Al Rumaithi, hoofd van de strijdkrachten van de Verenigde Arabische Emiraten, op het hoofdkwartier in Rabat.
10 apr 21:02
In onze eerder gestarte interviewsreeks met Marokkaanse profvoetballers is het vandaag de beurt aan Safouane Ahidar, aanvaller bij het Belgische KRC Genk.
10 apr 19:03
Zondagavond brak een brand uit in de saunaruimte (2de verdieping) van het Sofitel hotel, gelegen in de wijk Sidi Belyout in Casablanca.
10 apr 18:00
Mohamed Rabii vervolgt zijn voorbereiding op zijn tweede professionele gevecht, die gepland staat op 22 april in Duitsland.
10 apr 16:50
De nieuw benoemde minister heeft al veel hete hangijzers om aan te pakken, één daarvan is de voortdurende spanning in de noordelijke stad Al Hoceima en het omliggende gebied.
10 apr 15:35
Marokko veroordeelt met klem de verachtelijke terreuraanslagen die zondag waren gericht op twee kerken in de Egyptische steden Tanta en Alexandrië, waardoor tientallen doden vielen.
10 apr 14:20
Een definitieve overname lonkt voor de Marokkaans-international, staat nog altijd onder contract bij het Oekraiense Dinamo Kiev.
10 apr 11:50
Voor de derde editie van het streetart festival Jidar, gepland van 21 t/m 30 april in Rabat, eert de vereniging 'EAC-L'boulvart' straatartiesten uit de hele wereld.
10 apr 9:20
De biologische bananen van Tamri, op 54 km van de stad Agadir, zijn niet meer zo populair.
9 apr 22:00
De Watford-aanvaller kan zich de laatste WK-deelname van Marokko maar al te goed herinneren.

Populaire tags
fifa
morocco2026
wk 2026
caf
doden
hatim ammor
eredivisie
blok
bidding nation
wiam dahmani
atlasleeuwen
casablanca
wk 2018
tanger
mohammed vi
hervé renard
rabat
frmf
spanje
marrakech
daesh
ajax
agadir
amsterdam