Het laatste nieuws over Marokko
13:28
In gesprek met het Duitse Süddeutsche Zeitung vertelt de algemeen directeur van 'Die Borussen' tot op heden nog niks te hebben vernomen van een vermeende terugkeer van Achraf Hakimi naar Real Madrid.
13:03
De leerling zou woorden hebben gehad met zijn docente
12:16
De man wilde via grenspost El Tarajal terug naar Ceuta maar had niet aangegeven dat hij €35.000 bij zich had
12:03
De mensenrechtenorganisatie bekritiseerde de Marokkaanse rechtbank voor het veroordelen van de journaliste voor het laten uitvoeren van abortus
11:12
Omar Balafrej pleit voor aanpassing van de wetten die homoseksualiteit, buitenechtelijke seksuele relaties en overspel strafbaar stellen.
10:15
De politieagent kwam om het leven toen deze in februari probeerde een automobilist staande te houden na een verkeersovertreding
09:09
De vrouw probeerde op klaarlichte dag haar kind achter te laten op straat in Sidi Youssef Ben Ali in Marrakech
1 okt 22:30
De definitieve selectie van de A-ploeg van Marokko en Lokaal Marokko zou aanvankelijk gisteren hebben moeten plaatsvinden, maar deze is uitgesteld door de bondscoaches.
1 okt 21:18
In gesprek met beIN Sports zet de 32-jarige centrumverdediger van Al-Duhail SC uiteen hoe zijn nu al veelbesproken keuze tot stand kwam.
1 okt 19:48
Het is niet de eerste keer en zal zeer zeker ook niet de laatste keer zijn dat de 27-jarige middenvelder interesse geniet van de kant van 'de Koninklijke'.
1 okt 19:09
De politie heeft maandag vier artsen en twee verpleegkundigen gearresteerd voor betrokkenheid bij de dood van een zwangere vrouw en haar foetus in het provinciale ziekenhuis Lalla Meryem
1 okt 18:50
Vier spelers uit Raja Casablanca mochten twee dagen voor de wedstrijd tegen Hilal Al Quds de Westelijke Jordaanoever niet betreden.
1 okt 18:26
Technisch directeur bij de KNVB, Nico-Jan Hoogma, geeft in gesprek met Voetbal International weer hoe de KNVB poogt Mohammed Ihattaren alsnog te strikken voor het 'grote Oranje'.
1 okt 18:24
Ondanks het sociale akkoord in juli van dit jaar hebben bagage-afhandelaars op het vliegveld opnieuw het werk neergelegd
1 okt 17:45
Twee Marokkaans-internationals zijn vanavond te bewonderen in de groepsfase van de UEFA Champions League: Youssef El Arabi in de kleuren van zijn nieuwe werkgever Olympiakos Piraeus, Younès Belhanda namens de Turkse gigant Galatasaray.
1 okt 16:20
Waar hij vorig jaar aanvankelijk werd binnengehaald als zomeraankoop van de aangestelde Erik ten Hag, heeft Zakaria Labyad tot op heden nog geen enkele rol van betekenis kunnen spelen in de Johan Cruijff ArenA.
1 okt 15:51
Individuele prestaties die meteen terug te zien zijn in de marktwaarde, Mohammed Ihattaren had net als een negental anderen de grote eer om in deze top tien te staan van meest waardevolle spelers onder de 18 jaar.
1 okt 15:51
De politie heeft vier mannen aangehouden.
1 okt 15:19
De geruchten van afgelopen weken blijken waar, na 60 caps komt er een einde aan zijn veelbewogen carrière als Marokkaans-international.
1 okt 15:15
De scholier zou naar verluidt enkele passages van het volkslied hebben veranderd. De arrestatie volgde nadat de schooldirecteur aangifte deed

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi