marokko
3 jan 22:01
Het had weinig gescheeld of ik had dit speciale onderonsje gemist. In de lobby van ons hotel in Medina kwam onze groep 's avonds elke keer bij elkaar, pratend over van alles, koetjes en kalfjes en tal van andere randzaken. Maar het gesprek wat ingeleid werd door onze medereiziger maakte bij iedereen iets los, we zaten te huilen en te snotteren als een stel baby's. Deze broeder maakte ons bewust van de rol van de vrouw waar alles om draait, de vrouw die je nooit in de steek zal laten, slapeloze nachten overhield aan jouw gedrag tijdens je jeugdjaren en je tot aan jouw of haar dood zal zien als haar kleine jongen of meid. Deze column gaat over onze moeders, de vrouwen wiens voeten zetelen boven het Paradijs.
3 jan 21:30
De veiligheid- en inlichtingendienst BCIJ heeft vier politieagenten in Tanger aangehouden voor hun betrokkenheid bij een grote drugszaak.
3 jan 21:03
Ikzelf had tien fantastische dagen achter de rug, echter ben ik zomaar iemand. Waar je veel over hoort en leest zijn profvoetballers, topsporters die een turbulent leven leiden en veelal in verband worden gebracht met luxe in de meest exclusieve vormen. Na deze voor mij hele speciale periode, mijn eerste Oumrah, leek het me interessant om onze bezoekers kennis te laten maken met deze vier Marokkaans-Nederlandse voetballers, over hoe zij deze prachtige periode hebben beleefd en wat het persoonlijk met hen heeft gedaan.
3 jan 20:04
De politie in Salé stopte gisteren een poging tot illegale emigratie en ontmantelde een mensensmokkelnetwerk.
3 jan 19:01
De militaire dienstplicht geldt niet voor jongeren met de dubbele nationaliteit, behalve op vrijwillige basis.
3 jan 17:00
Haar bezoek aan Marokko in augustus heeft duidelijk veel indruk bij de popster achtergelaten.
3 jan 16:01
De geschiedenis leert ons dat er genoeg Marokkaanse talenten doorbraken in het Philips Stadion, nu doet óók de kersverse hoofdtrainer Mark van Bommel een handreiking naar twee 'ruwe diamanten'.
3 jan 15:21
De laatste keer dat de 34-jarige veteraan in actie kwam in clubverband dateert van mei van dit kalenderjaar, toen nog namens zijn laatste werkgever Al Jazira in de knockoutfase van de AFC Champions League.
3 jan 15:01
Dit seizoen iets minder overtuigend dan tijdens de vorige jaargang, lijkt Schalke 04 haar zinnen te hebben gezet op een versterking uit Camp Nou. Een van de eigen spelers die geslachtofferd kan gaan worden voor deze inkomende transfer is Marokkaans-international Amine Harit.
3 jan 14:45
De Marokkaanse politiediensten hebben twee Spaanse burgers uit het grondgebied van de Marokkaanse Sahara verdreven.
3 jan 14:02
Voor de eerste horde in de kwalificatiereeks voor de Afrika Cup U23 van 2019 in Egypte moeten Mark Wotte en co. af zien te rekenen met de leeftijdsgenoten uit de Democratische Republiek Congo.
3 jan 13:05
De leraren staken 24 uur om hun eisen kenbaar te maken bij de overheid.
3 jan 11:04
De rechtbank in Settat heeft een man tot vijf maanden gevangenisstraf veroordeeld voor het filmen en chanteren van een politieman.
3 jan 8:03
De travestiet zou betrokken zijn bij een verkeersongeluk in Marrakech
2 jan 21:03
Er werden 187 capsules met cocaïne getroffen in de darmen van de smokkelaars.

Populaire tags
coronavirus
duitsland
china
italië
hanau
transfer talks
lombardije
moskee
hubei
thierry baudet
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
golaso
verenigde staten
politie
eredivisie
iran
turkije
syrië
caf
hakim ziyech
palestina
mohammed vi