Het laatste nieuws over Marokko
24 sep 10:06
Door het gebrek aan directe vluchten tussen Marokko en Israël vliegen de Israëliërs via luchthavens van Turkije en Griekenland.
24 sep 9:21
Anders dan menig analist zal Johan Derksen zich wel neerleggen bij een eventuele uitverkiezing voor #TeamMarokko, wel doet Derksen dit met enige tegenzin.
24 sep 9:04
Het crisisteam is opgezet om de negatieve effecten van het faillissement te beheersen.
24 sep 1:44
Vijf personen hebben officieel het Nederlanderschap teruggekregen. Ze zijn ook geen ongewenst persoon meer. Het besluit is maandag gepubliceerd in de Staatscourant.
23 sep 21:07
De lerares wordt geconfronteerd met disciplinaire maatregelen na het delen van een video waarin ze de slechte staat van een schoolgebouw wereldkundig maakte
23 sep 19:52
23 sep 19:08
Uit het autopsierapport is gebleken dat de arrestant met geweld om het leven is gebracht
23 sep 18:00
Willem van Hanegem geniet wekelijks van Mohamed Ihattaren, en beschrijft het toptalent als een geweldige speler.
23 sep 16:13
De echtgenoot van de 23-jarige Farah heeft maandag een klacht ingediend bij de officier van justitie wegens grove nalatigheid
23 sep 15:43
Een assist uit het boekje van de man waarvan nog niet zo heel lang geleden bekend werd dat hij #TeamMarokko prefereerde boven 'Les Fennecs'.
23 sep 15:16
De voormalig Oranje-international - tijdens z'n actieve carrière veelal betiteld met 'de Kannibaal - denkt te weten hoe de KNVB alsnog succesvol nieuwe Marokkaanse krachten voor Oranje kan strikken.
23 sep 15:09
De video documenteert slechts één van de vele risico's die Marokkaanse jongeren nemen om Europa te bereiken
23 sep 14:47
Na afgelopen zomer de overstap te hebben gemaakt van Chievo Verona naar Lazio Roma, mag de 21-jarige Sofiane Kiyine tot het einde van het seizoen vlieguren gaan maken in de Serie B.
23 sep 14:19
Na te hebben geschitterd door afwezigheid tijdens de vorige interlandperiode, heeft bondscoach Vahid Halilhodzic Oussama Idrissi wéér opgenomen in zijn voorlopige selectie.
23 sep 12:11
De kersverse moeder deelde onlangs beelden van haar zwangerschap op Instagram
23 sep 10:08
Marokkaanse Joden van over de hele wereld kwamen vorige week bijeen voor de viering van de jaarlijkse Hiloula
22 sep 23:41
De op dit moment misschien wel meest besproken Marokkaans-international kan wellicht weer zijn opwachting gaan maken in het rood-groene tricot.
22 sep 23:08
Alle tafelgasten waren het er unaniem over eens, wat schuilt er in Mohammed Ihattaren toch voor wereldvoetballer. De nog maar 17-jarige middenvelder is voor Rafael van der Vaart en co. een graag geziene versterking voor Oranje.
22 sep 22:31
Op een redelijk emotionele wijze ontkracht de inmiddels 32-jarige Marokkaans-international de recent ingezette geruchtencarrousel.
22 sep 20:15
Mohamed Ihattaren beslist niet op korte termijn over zijn toekomst als international. "Van een keuze is vooralsnog geen sprake", zei de 17-jarige middenvelder van PSV na het gelijkspel tegen Ajax (1-1).

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi