marokko
5 mrt 13:03
Nordin Amrabat was vanochtend te gast bij FOX Sports' actualiteitenprogramma de Tafel van Kees.
5 mrt 12:01
De politiediensten in Al Hoceima hebben vrijdagavond 16 individuen gearresteerd voor vandalisme, wat plaatsvond naar aanleiding van de voetbalwedstrijd tussen Wydad Casablanca (WAC) en Chabab Rif Al Hoceima (CRA).
4 mrt 22:01
De politie in Oujda arresteerde twee personen die verdacht worden van betrokkenheid bij een poging tot inbraak en diefstal gisterenochtend in een agentschap van de "Al Barid Bank".
4 mrt 21:02
Een nieuwe bootlijn tussen de havens van Barcelona en Nador wordt geopend in juni 2017, meldt de Italiaanse rederij GNV op haar website.
4 mrt 19:01
Het hogere doel is om de stem en de invloed van de vrouw meer en meer te laten gelden in Afrika.
4 mrt 18:02
Lovende woorden van de voorzitter van het Europees Parlement, noemt Marokko een niet te missen partner van Europa.
4 mrt 15:00
Veertien mensen raakten gisterenavond gewond bij botsingen (waarbij met stenen werden gegooid) tussen twee groepen supporters van Chabab Rif Al-Hoceima (CRA) en de Wydad Athletic Club van Casablanca (WAC) die die avond in het Mimoune Al-Arssi stadion in Al Hoceima speelden.
4 mrt 12:30
Een man is donderdag door de rechtbank in Salé veroordeeld tot twee jaar gevangenisstraf voor opruiing en vergoelijken van terrorisme, nadat hij in een artikel op zijn Facebook-pagina lovend sprak over de moord op de Russische ambassadeur in Ankara.
4 mrt 11:15
De Nationale spoorwegmaatschappij van Marokko (ONCF) heeft een eigen web-serie gelanceerd gewijd aan de hogesnelheidslijn die Tanger en Casablanca gaat verbinden.
4 mrt 10:00
De luchtvaartmaatschappij Ryanair kondigde tijdens een persconferentie in Marrakech de lancering aan van 13 nieuwe lijnen in Marokko, waarvan 2 naar Eindhoven.
3 mrt 22:00
Mooi nieuws voor de al groeiende automarkt in Marokko!
3 mrt 21:03
Marokko heeft de ambitie om zich te laten gelden als grootste wapenaanbieder in Afrika!
3 mrt 20:06
De huidige internationale ontwikkelingen maken extra alertheid noodzakelijk.
3 mrt 19:25
De werking van deze wetgeving lijkt nog bij lange na niet effectief genoeg.
3 mrt 18:50
De veiligheid- en inlichtingendienst BCIJ heeft te kennen gegeven dat terroristische organisaties een steeds grote dreiging vormen voor de hele Maghreb-regio.

Populaire tags
fifa
blok
morocco2026
wk 2026
juventus
kinderen
doden
rif
syrië
inspectie
atlasleeuwen
casablanca
wk 2018
tanger
mohammed vi
hervé renard
rabat
frmf
spanje
marrakech
daesh
ajax
agadir
amsterdam