marokko
8 sep 8:04
De twee ambtenaren ontmoetten elkaar gisteren in het hoofdkantoor van het ministerie van Buitenlandse Zaken in Washington.
7 sep 23:28
Het meest opmerkelijke bericht van vanavond, El Ghazi die eieren voor z'n geld kiest en uit wil wijken naar het Marokkaanse elftal.
7 sep 21:16
De geestelijke wil dit bereiken door belangrijke en grote zakenmensen te verenigen om zodoende financiële middelen te genereren voor dit voornemen.
7 sep 19:02
Marokko heeft 80 sub-Sahara migranten naar hun respectieve landen gedeporteerd na botsingen met een groep jonge Marokkanen.
7 sep 18:05
De aftrap van het nieuwe schooljaar werd vandaag gegeven op de school Abdelmoumen in de wijk Hassan in Rabat.
7 sep 15:35
De Koninklijke Gendarmerie in de provincie Nador heeft een man gearresteerd die beschuldigd wordt van het oplichten van mensen die een visum voor Frankrijk wilden verkrijgen.
7 sep 14:20
De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Marco Minniti, verwelkomde Marokko's steun aan zijn land om de bosbranden te helpen blussen die in verschillende regio's in Zuid-Italië uitbraken.
7 sep 11:50
Meer dan 90% van de scholen in de stad Tanger zijn deze zomer opgeknapt. De scholen werden opgeknapt zodat ze meer uitnodigend zijn voor de schoolkinderen die vandaag starten met het nieuwe schooljaar.
7 sep 8:05
Bijna 900 miljoen mensen over de hele wereld hebben moeilijk toegang tot schoon drinkwater. In Marokko heeft 17% van de burgers geen toegang tot schoon drinkwater.
6 sep 22:00
Het hoofd van de veiligheid- en inlichtingendienst BCIJ, Abdelhak Khiame, heeft aan het Marokkaanse dagblad Al Ahdath Al Maghribia belangrijke cijfers met betrekking tot terrorisme in het Koninkrijk onthuld, evenals cijfers over Marokkaanse strijders in Syrië en Irak.
6 sep 21:02
Een demonstratie in solidariteit met de Rohingya vindt plaats op vrijdag 8 september voor het parlementsgebouw in Rabat.
6 sep 20:01
Koning Mohammed VI onderging vandaag een operatie aan zijn linkeroog in het Quinze-Vingts Nationaal Centrum voor Oogheelkunde in Parijs.
6 sep 19:03
De start van het nieuwe schooljaar, donderdag 7 september, wordt gekenmerkt door een verrassende opdracht van de minister van Onderwijs: de verplichte terugkeer van het volkslied in scholen.
6 sep 14:44
De huidige stand in de kwalificatiegroep inclusief de resterende duels om WK-kwalificatie af te kunnen dwingen.
6 sep 13:28
Een terreurcel bestaande uit zes Daesh-aanhangers, waaronder een Marokkaan die woonachtig is in Melilla, is opgerold.

Populaire tags
bouknadel
treinongeval
afrika cup 2019
comoren
saoedi-arabië
trein
turkije
khashoggi
onderzoek
sahara
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
tanger
frmf
hervé renard
mohammed vi
ajax
marrakech
spanje
eredivisie
rabat
hakim ziyech
amsterdam