marokko
30 aug 19:00
Een jonge man is op gisteren overleden na een botsing tussen twee auto's op de weg van Malabata naar Tanger. Twee andere passagiers zijn er ernstig aan toe.
30 aug 16:01
De rechtbank in Al Hoceima veroordeelde negen Hirak-activisten tot gevangenisstraffen variërend van 1 jaar tot 20 jaar.
30 aug 15:00
We kunnen ons allemaal nog het exces herinneren van tijdens de oefeninterland Marokko - Oranje.
30 aug 14:17
Op het trainingscomplex van het Moulay Abdellah stadion te Rabat bereiden de Leeuwen v/d Atlas zich voor op het cruciale tweeluik tegen Mali.
30 aug 11:47
De nationale spoorwegmaatschappij van Marokko (ONCF) heeft gisteren de speciale dienstregeling voor Eid Al-Adha aangekondigd.
30 aug 9:17
Het Nationaal Bureau voor Toerisme (ONMT) heeft in München een samenwerkingsovereenkomst ondertekend met de Duitse touroperator FTI om vluchten naar Marrakech uit te voeren.
30 aug 8:02
De Marokkaanse autoriteiten hebben nog twee personen opgepakt in verband met het onderzoek naar de terreuraanslagen eerder deze maand in Catalonië, aldus de Spaanse minister van Binnenlandse Zaken, Juan Ignacio Zoido.
29 aug 22:00
In Marokko is er genoeg zon, vandaar ook het grote kansenperspectief wat de Marokkaanse overheid zich voor houdt als het om zonne-energie gaat.
29 aug 21:02
Door de uitputting van water door de irrigatiebehoeften van boeren die kif in Ouezzane cultiveren, stierven duizenden vissen dramatisch door zuurstofgebrek.
29 aug 20:03
De realisatie van deze instelling maakt deel uit van een nog groter plan om in de nabije omgeving en op nationaal niveau meer capaciteit te creeëren voor patiënten met psychische aandoeningen.
29 aug 19:01
Vertegenwoordigers van de bevolking van M'rirt, waar vier van de vermeende daders van de terroristische aanslagen in Barcelona vandaan komen, hebben gisteren tijdens een sit-in voor de Spaanse ambassade in Rabat hun verontwaardiging geuit tegen het handelen van de vermeende daders.
29 aug 18:00
De Constitutionele Unie (UC) en de Nationale groepering van Onafhankelijken (RNI) hebben de minister van Binnenlandse Zaken, Abdelouafi Laftit, gevraagd om uitleg te geven tijdens een vragensessie in het Huis van Afgevaardigden.
29 aug 16:10
Gisteren waren er 19 van de 27 geselecteerde internationals bij op het trainingscomplex Moulay Abdellah te Rabat.
29 aug 14:18
Twee vrouwen zijn overleden en meerdere anderen raakten gewond op maandag (28 augustus) na een stormloop bij de grensovergang van Bab Sebta.
29 aug 10:33
Een politieagent in Fez werd gearresteerd nadat hij een botsing veroorzaakte tussen zijn auto en een motor. Hierdoor hebben de motorrijder en een andere passagier ernstig letsel opgelopen.

Populaire tags
comoren
afrika cup 2019
bouknadel
doden
khashoggi
migranten
trein
turkije
saoedi-arabië
kwalificatie
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
tanger
hervé renard
frmf
mohammed vi
spanje
marrakech
ajax
eredivisie
rabat
hakim ziyech
daesh