Het laatste nieuws over Marokko
30 mrt 16:04
Paus Franciscus kwam vanmiddag aan in Rabat voor een tweedaags staatsbezoek op uitnodiging van Koning Mohammed VI, het eerste bezoek van de paus in de Maghreb.
30 mrt 14:40
Hij pikt z'n goaltjes mee, Ayoub El Kaabi is in het pas gestarte Chinese voetbalseizoen in totaal al driemaal trefzeker geweest voor Hebei China Fortuna. Vanmiddag trok hij in de 73e minuut de stand gelijk, maar ging helaas wel met een 1-2 eindstand van het veld af.
30 mrt 14:03
Paus Franciscus kan elk moment aankomen in Marokko voor een tweedaags bezoek, hij is al onderweg.
30 mrt 12:22
Na Adel Taarabt einde februari in genade te hebben aangenomen lijkt de speler in kwestie 'wedstrijdwaardig' genoeg om geselecteerd te worden. Coach Bruno Lage durft het - anders dan menig voorganger bij de Portugese topclub - aan om de aanvallende middenvelder mogelijk zijn officiële debuut te laten maken sinds zijn komst in 2015 van Queens Park Rangers.
30 mrt 11:47
Een stadsderby die uiteindelijk winnend werd afgesloten door de ploeg waarin zowel Abderrazak Hamdallah als Nordin Amrabat acteren. De 28-jarige Hamdallah maakte op aangeven van diezelfde Amrabat het openingsdoelpunt van de avond, zijn 22e van het seizoen (dit uit 21 competitiewedstrijden).
30 mrt 10:01
Na een klacht van omwonenden, vielen de veiligheidsdiensten een massagesalon in Marrakech binnen die werd gebruikt voor iets anders dan waarvoor het was bedoeld.
29 mrt 22:00
Een oefening met de M109A5, trots van het Marokkaanse leger, vindt plaats in Tan-Tan, de thuisbasis van een deel van de manoeuvres van African Lion 2019.
29 mrt 21:21
Zijn derde van het seizoen in het Saoedische hoogste niveau!
29 mrt 21:02
Een toonaangevende circusschool in Marokko veranderd de levens en biedt nieuwe kansen voor straatkinderen met artistieke aspiraties.
29 mrt 20:36
Een verlenging of zenuwslopende penaltyreeks hoefde er niet aan te pas te komen, 'The Green Boys' kregen via Abdelilah Hafidi én Badr Banoun deze continentale hoofdprijs toebedeeld.
29 mrt 19:01
De politie in de Kenitra arresteerde donderdagavond een 54-jarige nachtwaker voor vermeende betrokkenheid bij een geval van ontvoering, verkrachting en diefstal.
29 mrt 17:00
De 'Arganboom van Broederschap" zal op zondag 31 maart aan de paus wordt aangeboden, een symbolisch geschenk van de jeugdleden van de vereniging 'Marocains Pluriels'.
29 mrt 13:22
Met Mohammed Ihattaren in de kleedkamer van het eerste wordt de concurrentie vergroot, aldus eindverantwoordelijke Mark van Bommel.
29 mrt 12:34
Speciale eenheden van het Marokkaanse leger trainen momenteel in Tifnit, 40 km ten zuiden van Agadir, met commando-operaties, naast hun Amerikaanse en Britse tegenhangers.
29 mrt 11:01
De Marokkaanse Voedsel- en Warenautoriteit ONSSA slaat alarm over de pesticiden in chinese thee die in Marokko verkocht wordt.
29 mrt 10:34
Buiten z'n tot nu toe redelijke individuele cijfers (acht doelpunten en zeven assists) doet Oussama Idrissi het ook uitmuntend als het gaat om zijn veld- en combinatiespel.
29 mrt 10:09
Een operatie is niet nodig, zo concludeerde de medische staf van de La Liga-formatie.
29 mrt 8:05
De Marokkaanse minister van Buitenlandse Zaken sprak gisteren met zijn Jordaanse tegenhanger.
28 mrt 22:27
Mohammed Ihattaren, nog maar 17 jaar oud en misschien binnenkort wel in de hoofdrol als het om het getouwtrek van een potentiële A-international voor Oranje of Marokko gaat.
28 mrt 22:00
Er is een militair veldhospitaal opgezet waar kosteloos medische hulp wordt geboden aan de lokale bevolking.

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi