Het laatste nieuws over Marokko
16 mrt 14:16
Aldus de man die afgelopen zondag nog onder toeziend oog van bondscoach Hervé Renard wist te scoren tegen Real Madrid (red. 1-4) namens de club die hem opleidde, Real Valladolid.
16 mrt 14:00
'African Lion' is een jaarlijkse gezamenlijke militaire oefening tussen de Marokkaanse Koninklijke Strijdkrachten (FAR) en het Amerikaanse leger.
16 mrt 13:51
Een welbespraakte Oussama Idrissi stond onlangs beIN Sports te woord over zijn tweede uitverkiezing voor het rood en groen van Marokko. Eerder - tijdens de interlandperiode van november - deed de buitenspeler #TeamMarokko al aan. Echter toen was hij nog niet speelgerechtigd, een interlandswitch bij de FIFA was vereist.
16 mrt 13:34
Alles wat je moet weten over de nog te starten kaartverkoop voor dit aantrekkelijke vriendschappelijke affiche van het Marokkaanse elftal.
16 mrt 12:54
Met trillende vingers, scheld tirades en een brok in m'n keel bekeek ik de 17 minuten lang durende livestream-opname van iemand die ons tot op het bot haat. Die maanden-, al dan niet jarenlang heeft zitten peinzen over hoe hij de wereld op de meest doeltreffende manier kon schokken. Iemand die volledig achter zijn daad staat, gisteravond toen hij werd voorgeleid lachend poseerde voor de persfotografen, iemand die tekenend is voor de tijd waarin we leven. In dit stuk richt ik me enkel tot hem, die met naam en toenaam bekend is.
16 mrt 10:01
Leuke beelden van een mooie bohemian-achtige bruiloft in het zuiden van Marokko.
15 mrt 22:00
Het aardewerk uit Safi staat bekend om de uitstekende kwaliteit.
15 mrt 20:32
De National Geographic Traveler-site organiseerde een reisfotografiewedstrijd in Groot-Brittannië, waarbij een foto genomen in Marrakech in de categorie 'People' won.
15 mrt 19:01
Youssra is de nieuwe lieveling op social media. Sinds haar verschijning in een video, wordt een jonge politievrouw massaal bewonderd.
15 mrt 17:00
De Pierre Bergé/Yves Saint Laurent Foundation heeft 32 bijzondere kaftans geschonken aan de Nationale Museumstichting van Marokko
15 mrt 15:05
Ongeveer 200 kleine taxi's in Chefchaouen zijn voor het eerst uitgerust met meters die de prijs van elke rit in de stad bepalen.
15 mrt 13:04
Dit zal het tweede officiële bezoek van de Franse president aan Marokko zijn.
15 mrt 11:01
Het Marokkaanse fregat doet daar mee aan een multinationale oefening.
15 mrt 10:55
De maker van de beelden roept geheel terecht: ,,On the ground mother******''
15 mrt 8:05
De goedkope luchtvaartmaatschappij Ryanair zal eind oktober 2019 de luchthaven Zaventem verbinden met de luchthaven in Essaouira.
14 mrt 23:04
Een prima transfergerucht om de avond mee af te sluiten. Naar verluidt, zo onderschrijft het Britse Bleacher Report, kan de Marokkaans-international uitkijken naar concrete belangstelling vanuit de Premier League.
14 mrt 22:00
De lokale autoriteiten ontmantelden een illegaal migrantenkamp nabij het busstation van Agadir.
14 mrt 21:01
Een leraar in Dar Bouazza gebruikt de Japanse rekenmethode 'Soroban' om mentale wiskunde aan zijn leerlingen te onderwijzen.
14 mrt 19:05
Het callcenter dat een jaar geleden werd opgericht om klachten van Marokkaanse burgers te verzamelen, heeft al meer dan 100.000 klachten geregistreerd.
14 mrt 18:02
De meningen worden gepeild over de recente ontwikkelingen in Algerije.

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi