marokko
11 apr 22:00
Ruim een jaar geleden schorste de Marokkaanse overheid 74 VN-medewerkers na de tergende uitspraken van Ban Ki-Moon over de Sahara-kwestie.
11 apr 21:02
Een dramatische ochtend vandaag in Zemamra, een gemeente in de provincie Sidi Bennour.
11 apr 20:01
In Casablanca is er veel te doen om het kostenplaatje van het gerenoveerde Mohamed V complex. De autoriteiten reageren nu op de foute berichtgeving.
11 apr 19:02
Tijdens de achtste editie van WTCC Marrakeh eindigde Bennani derde op het podium, de Argentijn Esteban Guerriri ging aan de haal met de eerste plek.
11 apr 17:02
Abdelilah Benkirane heeft zijn aanhangers en andere partijleden opgeroepen om aanstaande donderdag niet deel te nemen aan een protest sit-in, welke op sociale netwerken gelanceerd werd door ontevreden leden van de PJD.
11 apr 16:01
Vorig jaar ging LOSC Lille aanvaller Sofiane Boufal aan de haal met de prijs, deze editie staat Younès Belhanda op de shortlist.
11 apr 15:03
Een samenwerkingsovereenkomst voor het behoud van het Marokkaanse erfgoed is in Rabat ondertekend door het ministerie van Ambacht, Sociale en Solidaire Economie en het Nationale Museum Fonds (FNM).
11 apr 14:02
Het digitale marketing bureau O2M heeft gisteren de eerste online marktplaats voor tweedehands vrouwenkleding gelanceerd in Marokko.
11 apr 11:49
De makers van de Facebook groep 'De magie van het boek' zijn er in geslaagd om Marokkaanse lezers te mobiliseren voor hun project om regelmatige bijeenkomsten op openbare plaatsen te organiseren om te discussiëren over gelezen boeken.
11 apr 10:34
De rechtbank in Salé, die verantwoordelijk is voor terrorisme gerelateerde zaken, heeft onlangs haar eerste uitspraak gedaan in de zaak van het verheerlijken en aanmoedigen van de moord op de Russische ambassadeur in Turkije. De straffen variëren van acht maanden tot drie jaar gevangenisstraf.
11 apr 9:19
Acht nieuwe kandidaten strijden in het tweede seizoen van 'MasterChef Celebrity'. De eerste uitzending zal worden uitgezonden op de eerste donderdag van de maand van de Ramadan op 2M.
10 apr 22:15
Twee prachtige potten voetbal voor onze Marokkaanse internationals!
10 apr 21:45
Op Koninklijke instructie ontving Abdelfatah Louarak, inspecteur-generaal van de Marokkaanse strijdkrachten (FAR), Mohamed Hamad Thani Al Rumaithi, hoofd van de strijdkrachten van de Verenigde Arabische Emiraten, op het hoofdkwartier in Rabat.
10 apr 21:02
In onze eerder gestarte interviewsreeks met Marokkaanse profvoetballers is het vandaag de beurt aan Safouane Ahidar, aanvaller bij het Belgische KRC Genk.
10 apr 19:03
Zondagavond brak een brand uit in de saunaruimte (2de verdieping) van het Sofitel hotel, gelegen in de wijk Sidi Belyout in Casablanca.

Populaire tags
brand
la liga
hakim ziyech
opschudding
bus
om
hashtag
duitsland
blok
ain diab
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
hervé renard
tanger
frmf
mohammed vi
spanje
rabat
marrakech
ajax
eredivisie
daesh
amsterdam