marokko
7 jun 13:15
In Spanje voorspellen ze voor de komende weken een grote toestroom aan bootvluchtelingen die via Marokko de oversteek maken.
7 jun 12:30
De 56-jarige Enschedeër is nu ruim 1,5 jaar in dienst van de bond, een mooie gelegenheid voor de sportredactie van Marokko.nl om kort terug te blikken en vooruit te kijken.
7 jun 10:35
Het strand van Marqala is een populaire plek in de Ramadan.
7 jun 9:20
'Diamantine', een merk dat traditionele Marokkaanse kleding verkoopt, heeft onlangs een winkel in Beiroet, Libanon geopend.
6 jun 22:00
Er moesten maar liefst 140 brandweerlieden aan te pas komen om het vuur te doven.
6 jun 21:01
Hammouchi richt zich tot zowel de gevers als de nemers van het smeergeld.
6 jun 20:02
Voor de vijfde keer op rij verbraken moslims hun vastendag in Marokko samen met joodse en christelijke landgenoten.
6 jun 19:15
Het hoofd van de regering en de voorzitter van de regionale raad hebben aangekondigd dat zij de eisen van de lopende Rif-protesten zullen nakomen door de sociaal-economische ontwikkelingsprojecten in de regio te bespoedigen.
6 jun 18:03
Marokkaanse diplomatie heeft gekozen voor neutraliteit in afwachting van verdere gebeurtenissen in verband met de isolatie van Qatar door drie Golfstaten (Saoedi-Arabië, de Verenigde Arabische Emiraten en Bahrein), Egypte, Jemen en Libië.
6 jun 17:02
Nasser Bourita, minister van Buitenlandse Zaken en Internationale Samenwerking, organiseert op 8 juni 'Afrika Dag' in Rabat.
6 jun 15:02
Koning Mohammed VI stuurde na het busongeval in Khénifra, waarbij 12 doden en 39 gewonden vielen, zijn condoleances naar de families van de overledenen.
6 jun 12:54
Gisteren werd er een haai gezien in de Middellandse Zee nabij Fnideq.
6 jun 12:30
Al Massae hielp dit gerucht de wereld in, de keuzeheer van de Leeuwen v/d Atlas zou tegen alle verwachtingen in zijn contract hebben verlengd.
6 jun 11:49
Royal Air Maroc (RAM) en Etihad hebben in het hoofdkantoor van RAM een memorandum van overeenstemming getekend voor de ontwikkeling van hun ladingactiviteiten (cargo).
6 jun 10:34
Het bedrijf Afriquia Gaz biedt sinds vorige week een nieuwe plastic gasfles die beter beheersbaar en beter beveiligd is.

Populaire tags
comoren
afrika cup 2019
khashoggi
turkije
bouknadel
migranten
doden
trein
istanbul
kwalificatie
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
tanger
hervé renard
frmf
mohammed vi
spanje
marrakech
ajax
eredivisie
rabat
hakim ziyech
daesh