marokko
25 aug 14:03
De Mohammed V Universiteit in Rabat staat bovenaan de lijst van Marokkaanse universiteiten in de internationale ranglijst van de beste universiteiten ter wereld.
25 aug 10:02
Een politie-inspecteur gestationeerd in Mohammedia, werd woensdag gearresteerd en in bewaring genomen wegens machtsmisbruik.
22:00
Zes mensen werden gedood tijdens een verkeersongeval tussen Berrechid en Deroua
21:01
Regeringshoofd El Othmani beschreef het Koninklijk pardon toegewezen aan 184 Hirak-gedetineerden, als een 'belangrijke en wijze gebeurtenis'.
20:04
Anders dan de CAF eerder had gepland, speelt Marokko op de achtste van volgende maand tegen de nummer 123 op de FIFA Ranking.
16:16
In de landelijke gemeente Aghbal in de provincie Berkane zal volgend jaar een aanplantingsproject van 100 hectare vijgenbomen worden gestart voor een investering ter waarde van 4 miljoen dirham.
15:02
De kersverse contractspeler van Club Brugge doorstond de medische keuring gisteren met succes en stond vandaag zijn eigen club te woord.
14:00
Ondanks zijn overgang naar het Midden-Oosten houdt Hervé Renard vast aan de stille kracht van het Marokkaanse middenveld.
13:03
De 25-jarige middenvelder, tegenwoordig contractspeler van Leeds United, begint binnenkort aan zijn derde termijn in het MAC³PARK stadion.
12:32
De bouw van het skatepark schiet al aardig op.
11:03
De nieuwe premier heeft nog niet eerder een bezoek aan Marokko gebracht.
08:05
Het Nationaal Meteorologisch Instituut kwam met een speciaal weerbulletin.
23 aug 22:01
Niet iedereen was het eens met de uitverkiezing van Donny van de Beek tot 'Man van de Wedstrijd', zo ook René van der Gijp niet.
23 aug 21:27
De man reed in een voertuig met Belgisch kenteken.
23 aug 21:03
In een groot interview met zijn werkgever blikt de veelscorende spits terug op de afgelopen maanden en richt hij ook zijn pijlen op de toekomst.

Populaire tags
duitsland
coronavirus
hanau
china
tobias rathjen
terrorisme
frankfurt
afc ajax
hubei
shishalounge
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
golaso
verenigde staten
politie
eredivisie
iran
turkije
syrië
caf
hakim ziyech
palestina
mohammed vi