marokko
30 dec 14:18
De politie in Marrakech maakte een einde aan de reis van een buschauffeur, die beschuldigd werd door zijn passagiers, voor het achterlaten van een ernstig zieke man aan de kant van de weg op een verlaten stuk.
30 dec 11:48
Op het traject in de buurt van Sidi Smail, in de provincie El Jadida, zetten individuen barricades op om automobilisten te immobiliseren en te beroven.
30 dec 10:33
De RNI (National Rally of Independents) en de MP (Popular Movement) zijn categorisch tegen een regering die de Istiqlal partij zal includeren.
30 dec 9:18
Verworven in het kader van het 'Nationaal Initiatief voor Menselijke Ontwikkeling', zijn onlangs zestien elektrische fietstaxi's ingezet in Casablanca voor toeristische wandelingen in de oude medina.
29 dec 21:50
Maroc Export werd verkozen als de organisatie die het 'Arabische en Afrikaanse Zakenvrouwen Forum' mag organiseren in 2017, tijdens de bestuursvergadering van de 'Arabische Unie voor Promotie van Industriële Export', onder de vleugels van de Arabische Liga.
29 dec 20:24
Koning Mohammed VI bezocht gisteren een aantal gerestaureerde historische bezienswaardigheden van de oude medina van Marrakech, met inbegrip van de Hay El Mellah, omgedoopt tot "Hay Essalam".
29 dec 19:02
De jongen verteld aan Alyaoum24 hoe hij op schandalige wijze van school werd gestuurd.
29 dec 17:59
De secretaris-generaal van de Istiqlal partij, Hamid Chabat, heeft een formele verontschuldiging aangeboden aan Mauritanië en het volk voor zijn recente uitspraak omtrent het Mauritaanse grondgebied.
29 dec 16:35
Een heftig verhaal van een moeder die verteld over de verkrachting van haar 8-jarige kind door een tiener.
29 dec 15:30
De veiligheidsdiensten van de internationale luchthaven Mohammed V in Casablanca arresteerden op dinsdagavond een Nigeriaanse man in het bezit van ruim vijf kilo cocaïne.
29 dec 11:49
Een nieuwe generatie radars zijn geïnstalleerd op verschillende snelwegen in Marokko.
29 dec 10:34
Het Marokkaanse wielren team zal deelnemen aan de volgende Afrikaanse Continentale Kampioenschappen, welke op 14-19 februari zal worden gehouden in Luxor (Egypte), aldus een verklaring van de Koninklijke Marokkaanse wielerbond (FRMC).
29 dec 9:19
Na allerlei consternatie in andere landen is nu ook Marokko aan de beurt.
28 dec 21:55
Alle geïmproviseerde drempels in Casablanca gaan binnenkort op de schop.
28 dec 21:15
Een overzicht van de spelers waartegen de Atlas Leeuwen het mogelijkerwijs gaan opnemen.

Populaire tags
nordin amrabat
baby
watford
hakim ziyech
palestijnse
doden
om
opschudding
juventus
verdrinking
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
hervé renard
tanger
frmf
mohammed vi
spanje
rabat
marrakech
ajax
eredivisie
amsterdam
daesh