marokko
1 mei 22:00
Veiligheidsdiensten uit Spanje en Marokko hebben gezamenlijk 30 Marokkanen en Spanjaarden gearresteerd die verdacht worden van drugshandel, zei de nationale politie van Spanje gisteren in een verklaring
1 mei 21:15
De belangrijkste vakbonden gingen vandaag de straat op in Rabat en Casablanca. Zij riepen het hoofd van de regering op om dringend op hun eisen te reageren, de stijging van de lonen staat bovenaan de eisenlijst.
1 mei 17:01
Marokko is begonnen aan de constructie van een nieuw overgangspunt met de stad Sebta om de enorme drukte te verminderen bij het overgangspunt Tarajal II.
1 mei 16:02
Nog altijd onder contract bij het Oekraïense Dinamo Kiev kan Belhanda rekenen op serieuze interesse vanuit de Serie A.
1 mei 15:03
Er is een gerechtelijk onderzoek gestart naar dertien ambtenaren van verschillende afdelingen binnen het ministerie van Volksgezondheid.
1 mei 13:05
De snelste weg naar de Afrika Cup U20 in het vooruitzicht voor de jonge Atlas Leeuwen.
1 mei 10:35
Na de recente beslissing van de twee landen om de diplomatieke betrekkingen te herstellen, is de opening van een Marokkaanse ambassade in Havana in Cuba 'aanstaande', aldus een overheidsbron.
1 mei 8:05
Het aantal spa's en andere massagecentra blijft toenemen in Marokko, waardoor degenen die geïnvesteerd hebben in deze trendy en zeer winstgevende sector zich gelukkig mogen prijzen, meldt Al Massae.
30 apr 22:00
Als onderdeel van haar maatschappelijke acties gaf het Sindibad Park in de weekenden in april speciaal toegang voor bijna 140 kansarme kinderen.
30 apr 18:00
Rachad Adnan, de jonge Marokkaan die populair werd op social media voor zijn strijd tegen kanker, is overleden op zaterdag 29 april.
30 apr 13:30
De wereldvoetbalbond komt terug op de internationale schorsing van het land, binnenkort twee WK-Kwalificatieduels tegen de Leeuwen v/d Atlas.
29 apr 22:00
De topscorer van FC Groningen kreeg van Renard te horen een uitnodiging te kunnen verwachten voor het oefenduel tegen Oranje.
29 apr 21:01
Studenten hebben zich vrijwillig georganiseerd om basisscholen buiten Settat op te knappen.
29 apr 20:00
Een interview met Aberkane die afgelopen zomer vertrok naar Ajax maar in de nadrukkelijke belangstelling stond van Liverpool.
29 apr 19:01
Drie mensen werden gedood en vier anderen lijden aan ernstige rookinademingsverwondingen nadat er vanochtend een brand uitbrak in een appartementencomplex in Azilal, in de buurt van Marrakech.

Populaire tags
eu
süper lig
malaga
ligue 2
mogherini
terrorisme
politie
rivaldo
promotie
dgsn
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
frmf
tanger
hervé renard
ajax
mohammed vi
marrakech
eredivisie
spanje
hakim ziyech
rabat
migranten