Het laatste nieuws uit Marokko
2 apr 19:05
Het wettelijke arsenaal voor de strijd tegen het fenomeen van het plunderen van land is net versterkt.
2 apr 17:04
De accijnsverhoging werd gisteren aangekondigd en ging ook direct in.
2 apr 14:01
Een man die een tweede vrouw wilde nemen, doodde zijn vrouw die dit weigerde.
2 apr 11:00
De jonge man was onderweg vanuit het noorden van Marokko naar Casablanca.
2 apr 8:04
Onlangs sprak Ludovic Emanuely, een 'Afrika-expert', bij Russia Today France over de 'absoluut buitengewone rol' die het Koninkrijk op continentale schaal speelt.
1 apr 22:59
Een doelpunt, weer en het is zeer zeker geen 1 april grap. In de Saoedische bekercompetitie, de King's Cup, was Abderrazak Hamdallah verantwoordelijk voor de 3-0 van de avond tegen Al-Jeel. Zijn club deed uiteindelijk met 4-0 afstand van deze opponent, dit in de kwartfinale van de Saoedische beker.
1 apr 22:00
Een brand in de oase van Tighmert, in de provincie Guelmim, verwoestte vrijdagavond ongeveer 100 palmbomen op een oppervlakte van 2 hectare
1 apr 21:02
Vrijdag werden twee lichamen van twee mannen gevonden op een bouwplaats.
1 apr 20:04
In de hoop om geweld en seksuele intimidatie tegen vrouwen aan te pakken, leidt de nieuwe wet 103.13 stap voor stap het proces.
1 apr 19:01
De Turkse actrice Chaimae Korkmaz was in Marokko.
1 apr 17:00
Zondag 31 maart vond er een Arabische Liga-top plaats in Tunis, Tunesië.
1 apr 15:44
Mbark Boussoufa, 65 caps rijk aan interlandervaring, steekt in gesprek het Franse Jeune Afrique de loftrompet voor de man die het sinds 2016 voor het zeggen heeft bij #TeamMarokko.
1 apr 15:22
Drie duels schorsing waarvan één voorwaardelijk, dat is het oordeel van de KNVB na de karatetrap van de Marokkaans-international op PSV'er Angeliño.
1 apr 14:02
Paus Franciscus verliet Marokko op zondagmiddag, na een officieel bezoek van twee dagen, op uitnodiging van Koning Mohammed VI.
1 apr 12:47
Het geblesseerd uitvallen van afgelopen zaterdag tegen Vfl Wolfsburg (red. 2-0 competitiezege) blijkt niet zonder gevolgen voor de Marokkaanse back.
1 apr 12:29
Liefst vier continentale prijzen had Anass Zniti op zijn voetbal-CV staan, afgelopen vrijdag kwam daar dus de CAF Supercup bij. De Afrikaanse hoofdprijs die in het Qatarese Doha ten deel viel aan de ploeg van eindverantwoordelijke Patrice Carteron.
1 apr 12:03
Een anekdote van een professional uit het werkveld wat patiënten ontdoet van de dodelijke ziekte karakter. Deze Marokkaanse jongen liet tranen vloeien bij Casper van Eijck, oncologisch chirurg in het Erasmus MC én clubarts van Feyenoord.
1 apr 11:32
De chef voetbal van de NOS had geen goed woord over Hakim Ziyech's houding nadat hij vroegtijdig het veld moest ruimen. Trainer Erik ten Hag wisselde tactisch - Ajax stond dat moment in de slotfase met slechts tien man tegen PSV - en moest zodoende defensief gaan formeren om die magere voorsprong van één treffer vast te houden.
1 apr 11:01
De man wacht 58 jaar gevangenisstraf in Spanje.
1 apr 8:05
1,5 miljard kijkers over de hele wereld volgden de eerste dag van het bezoek van de paus aan Marokko via de kanalen van het Vaticaan, christelijke kerken en internationale kanalen.

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi