Het laatste nieuws uit Marokko
8 mrt 11:01
Vandaag is het Internationale Vrouwendag en daarom de spotlight op bijzondere vrouwen.
8 mrt 10:41
En een prima rapportgemiddelde ook nog van de UEFA! Samen met 'Man of the Match' Dušan Tadić - één goal en twee assists in het Santiago Bernabéu- is Hakim Ziyech vertegenwoordiger van dit verrassende Ajax in deze eerste helft van de returns van de 1/8-finales.
8 mrt 9:14
Een jongensdroom was het: waar Amine Khammas (foto. rechts) in zijn jeugdjaren nog op keek naar gelouterde internationals als Nordin Amrabat, Mbark Boussoufa en Younès Belhanda, stond hij in september 2017 tussen ze. Nu is de 19-jarige back door FC Den Bosch tijdelijk overgenomen van KRC Genk, een bewuste keuze overigens.
8 mrt 8:05
Morgen is het Internationale Vrouwendag en daarom de spotlight op bijzondere vrouwen.
7 mrt 22:00
Morgen is het Internationale Vrouwendag en daarom de spotlight op bijzondere vrouwen.
7 mrt 21:01
Een interessante weetje voor als je op vakantie gaat naar Marokko.
7 mrt 20:03
7 mrt 19:45
Zijn eerste treffer in dienst van de Saoedische topclub was meteen een belangrijke, met deze kwaliteitsgoal is Mbark Bioussoufa matchwinner tegen middenmoter Al-Faisaly (red. 2-1 zege).
7 mrt 19:05
De Europese Commissie feliciteerde Marokko met zijn acties op het gebied van migratie en onderstreepte zijn bereidheid om een nauwere samenwerking met het Koninkrijk te ontwikkelen.
7 mrt 15:31
De Marokkaanse inlichtingendienst had de Duitse inlichtingendienst om informatie over hem gevraagd.
7 mrt 14:32
De 24-jarige in Kopenhagen geboren rechtsbuiten had het met beIN Sports-verslaggever Abdelilah Afiri kort over een mogelijke carrière als A-international. Een specifieke voorkeur heeft Younes Namli niet. Wel vindt hij dat de eerste gegadigde - of dat nou Marokko of Denemarken is - de meeste waardering uitspreekt.
7 mrt 14:03
Waar eerder deze week door het Italiaanse Calciomercato de belangstelling van AS Roma voor Noussair Mazraoui kenbaar werd gemaakt, is er nu een andere gegadigde van formaat die de Marokkaans-international aan zich wenst te binden.
7 mrt 13:26
Nadat eind december in goed overleg het dienstverband met Ajax werd ontbonden, is het Zakaria El Azzouzi nu gelukt om zich te binden aan een andere Eredivisie-formatie.
7 mrt 11:00
SAUDIA kondigt de lancering aan in juni 2019 van een nieuwe directe verbinding tussen Marrakech en Jeddah.
7 mrt 9:02
Bondscoach Lionel Scaloni kan enkel tegen Venezuela beroep doen op de Argentijnse superster. Zoals vorige week al kort werd ingeleid door ESPN houdt Lionel Messi zijn rentree namens 'La Albiceleste' beperkt tot dat enkele optreden, de rest van de selectie zal zich dan ook zonder de 31-jarige international richting Tanger begeven.
7 mrt 8:04
Een leerling van de middelbare school Oulad Hriz in Berrechid sloeg een van zijn leraren tegen de vlakte op het schoolplein.
6 mrt 22:00
Hajja Zahra, de zakenvrouw die 12 miljoen dirham spendeerde om een middelbare school te bouwen in Ouled Fares, raakte bijna verstrikt in de val van een bende oplichters.
6 mrt 21:02
Om uit de economische slop te komen waarin het sinds de sluiting van de kolenmijnen raakte, opende de stad Jerada een eerste agrovoedingsfabriek. Andere industriële eenheden zouden binnenkort moeten volgen, bericht het dagblad Aujourd'hui le Maroc vandaag.
6 mrt 20:04
Camerabeelden toonden aan dat het meisje door een vrouw is meegenomen.
6 mrt 19:01
Net als bij het eerste rondetafelgesprek, zullen Marokko, Algerije, Mauritanië en Polisario uitgenodigd worden.

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi