marokko
11 sep 20:01
In de reeks met Marokko's steden richten wij de spotlights op Marrakech.
11 sep 19:03
Een politieagent in Moulay Driss Zerhoun werd gedwongen om zondag in de vroege ochtend zijn dienstwapen te gebruiken om drie dronken personen tegen te houden en te arresteren.
11 sep 15:01
Het nationale basketbalteam deed goede zaken dit weekend op het Afrikaanse kampioenschap, zij hebben zich gekwalificeerd voor de kwartfinale.
11 sep 11:50
De politie in Tanger heeft zaterdag negen personen, met een strafblad, gearresteerd voor hun vermeende betrokkenheid bij drugshandel, aldus het directoraat-generaal voor de Nationaal Veiligheid (DGSN).
11 sep 9:20
In totaal hebben 734.974 mensen geprofiteerd van de programma's ter bestrijding van analfabetisme in Marokko.
11 sep 8:05
De eigenaar van een cafeetje in Marrakech besloot zich te ontdoen van een palmboom aan de voorkant van zijn vestiging.
10 sep 22:00
De markt is in het leven geroepen om het uiteenlopende aanbod aan culinaire gerechten, streekproducten en kunst uit te stallen.
10 sep 20:01
Mede door de inbreng van de captain van de nationale ploeg wist 'de Oude Dame' de nul te houden en de 3 punten te pakken.
10 sep 19:00
Een van de belangrijkste redenen voor dit grote succes is het vorig jaar geïntroduceerde visumvrij reizen naar Marokko voor de Chinezen.
10 sep 17:21
Klinklare onzin, aldus de zus van Anwar El Ghazi over de geruchten dat haar jongere broer gesprekken zou hebben gevoerd met de Marokkaanse voetbalbond.
10 sep 16:53
Na z'n tweede gemiste penalty van deze week revancheerde Hakim Ziyech zich gisteravond tegen PEC Zwolle met zijn derde treffer van het seizoen!
10 sep 14:30
Na door voormalig bondscoach Badou Zaki te zijn verbannen, lijkt een plekje in het Marokkaanse elftal nog heel ver weg voor de inmiddels 28-jarige balvirtuoos.
10 sep 13:00
De zorgverlening in de Drâa-Tafilalet regio zal worden versterkt door de bouw van twee nieuwe lokale ziekenhuizen in de steden Rissani en Erfoud.
10 sep 10:01
Als onderdeel van een programma voor het herstel van zijn historisch erfgoed, heeft Rabat de archeologische plaats Chellah gerestaureerd. Zowel de wal als de torens werden hersteld.
9 sep 22:00
Het was een kort feestje voor 20 bruiloftsgasten donderdagavond in Agadir, ze liepen voedselvergiftiging op na het eten van een visschotel.

Populaire tags
verenigde staten
afghanistan
gibraltar
verenigd koninkrijk
taliban
syrië
iran
psv
frankrijk
parijs
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
afrika cup
rabat
spanje
eredivisie
mohammed vi
moord
daesh