marokko
22 feb 9:43
Van de lichting U20-internationals is Nabil El Zhar samen met Karim El Ahmadi nog één van de weinigen die wekelijks z'n minuten maakt op het allerhoogste niveau.
22 feb 8:27
Dat PEC Zwolle het zo verrassend goed doet dit seizoen is onder andere toe te schrijven aan de beslissende inbreng van zomeraanwinst Younes Namli.
22 feb 8:04
Benieuwd hoe Fez (en omgeving) er in de tijd van je ouders/grootouders uit zag?
21:56
Met Ayoub El Kaabi voor de treffers heeft RS Berkane zich vandaag ten koste van opponent Mbour Petite Cote kunnen plaatsen voor de tweede ronde in de kwalificatiereeks voor de CAF Confederations Cup.
21:02
El Mahdaoui deed afgelopen maandag wel hele opmerkelijke uitspraken bij het hof van beroep in Casablanca.
20:04
Een jonge man werd gewelddadig aangevallen op straat, door zijn schoonmoeder en haar twee zonen.
19:03
Na de nieuwe winter- en zomeruniformen heeft de Marokkaanse politie nu de petten en rangonderscheidingstekens veranderd bij een aantal afdelingen.
18:01
12 functionarissen van de Koninklijke Strijdkrachten en de Koninklijke Gendarmerie werden in de Laarjat-gevangenis in Salé gezet wegens drugshandel.
17:05
Met enkel internationals uit de eigen competitie Botola Pro stoomt de Nederlander Mark Wotte zijn selectie klaar voor de aankomende interlandperiode.
16:06
Vlak voordat de Leeuwen v/d Atlas af gaan trappen op het aankomende WK zal er een filmreportage uitgezonden worden over de weg die ze hebben moeten afleggen naar deze mondiale eindronde.
15:16
De migranten vaarden in opblaasbootjes richting de Spaanse kust.
14:31
Anders dan wat eerder werd opgetekend in de Marokkaanse media zal dit oefenaffiche afgewerkt gaan worden in het Stadio Olimpico in Turijn.
13:05
De veiligheid- en inlichtingendienst BCIJ ontmantelde vanochtend een nieuwe terreurcel, gelieerd aan Daesh, in Tanger.
12:38
In een openhartig sfeertje praten over voetbal en alles wat daarbij hoort, bekijk hier het volledige gesprek van Andy van der Meijde met aanstaande Feyenoorder Yassin Ayoub.
08:05
De inwoners van douar Aoulad Bennacer, gelegen op enkele kilometers van Temara, zijn in shock.
<< < 41 42 43 44 45 > >>

Populaire tags
hakim ziyech
eredivisie
marokkaanse
kinderen
eu
onderhandelingen
transfer
visserijovereenkomst
fifa
migranten
atlasleeuwen
casablanca
wk 2018
tanger
mohammed vi
hervé renard
rabat
spanje
frmf
marrakech
daesh
agadir
ajax
amsterdam