marokko
2 aug 8:00
Khalid Tenni, ook wel gekscherende de Marokkaanse spiderman genoemd, heeft in Jbal Elbalya (een paar kilometer van Tanger) een 100 meter hoge kraan beklommen zonder enige bescherming.
1 aug 22:01
Een Marokkaanse postbode uit Chichaoua verbrandde de post die hij eigenlijk moest bezorgen, zodat hij meer tijd had om petanque (variant van jeu de boules) te spelen.
1 aug 20:30
Kroonprins Moulay Hassan ontving gisteren een groep Palestijnse kinderen uit Al-Quds (Jeruzalem) die deelnemen aan de 10e editie van het zomerkamp georganiseerd door het agentschap Bayt Mal Al Quds.
1 aug 19:01
Koning Mohammed VI deelde tijdens het troonfeest een aantal Koninklijke onderscheidingen (wissam) uit, waaronder aan de gehandicapte Oussama Meftah.
1 aug 16:29
Menouar Alem, de ambassadeur van Marokko in Turkije, is gisteren overleden in Rabat op 62-jarige leeftijd.
1 aug 12:01
Abdelatif Hammouchi, hoofd van het Directoraat-Generaal van de Nationale Veiligheid (DGSN) heeft verschillende nieuwe maatregelen ingesteld om te voorkomen dat valse documenten worden gebruikt om een baan bij de veiligheidsdiensten te bemachtigen.
1 aug 7:59
Bank Al-Maghrib kondigde de uitgifte van een herdenkingsmunt aan met een waarde van 250 dirham, ter gelegenheid van Eid Al-Arch (troonfeest).
31 jul 22:00
De gezondheidszorg infrastructuur in de provincie Midelt is versterkt met de ingebruikname van het nieuwe ziekenhuis in Er-Rich.
31 jul 19:31
Koning Mohammed VI was vanmiddag bij de beëdigingsceremonie bij het Koninklijk paleis (Mechouar) in Tetouan van 1733 officieren van de verschillende militaire en paramilitaire instituten en scholen.
31 jul 18:22
Marokkaanse en Spaanse veiligheidsdiensten hielden vanochtend vroeg weer een bestorming tegen van de metershoge hekken bij de grensovergang bij Melilia.
31 jul 12:01
Het beveiligingsteam van de Saoedische koning onderschepte enkele illegale migranten die die aanmeerden op het strand naast zijn residentie.
31 jul 8:00
De brand die op vrijdag 28 juli uitbrak in een oase in de buurt van Assa in de regio Agadir, woekerde bijna 2 dagen voordat deze onder controle kon worden gebracht.
30 jul 22:00
Vergezeld door kroonprins Moulay El Hassan, prins Moulay Rachid, prins Moulay Ismail, en in aanwezigheid van de president van Gabon, hield Koning Mohammed VI vandaag een receptie in het Koninklijk Paleis in Tanger.
30 jul 20:49
De ploeg van Mark Wotte trok aan het langste eind in de altijd zo onvoorspelbare penaltyreeks.
30 jul 20:00
Silya werd gisterenavond vrijgelaten na een Koninklijk pardon, in een video geeft zij haar eerste reactie na haar vrijlating.

Populaire tags
verenigde staten
afghanistan
gibraltar
verenigd koninkrijk
taliban
syrië
iran
psv
frankrijk
parijs
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
afrika cup
rabat
spanje
eredivisie
mohammed vi
moord
daesh