marokko
8 jul 10:01
Het jaarlijks terugkerende evenement vond ditmaal plaats in de Marokkaanse hoofdstad Rabat, deze jaargang is alweer de 25e van de OPAM.
7 jul 22:00
Twee Marokkaanse soldaten die beschuldigd worden van het aansporen van soldaten en burgers om zich aan te sluiten bij het separatistische Polisario-front bij de militaire basis in de Bir Gandouz-regio zijn berecht.
7 jul 21:02
De Marokkaanse regering kondigde gisteren aan dat zij een wetsontwerp hebben aangenomen om Marokko's maritieme zones en territoriale wateren ten hoogte van de Marokkaanse Sahara en de Canarische eilanden af te bakenen.
7 jul 20:01
Het langverwachte oncologiecentrum in Al Hoceima is eindelijk klaar.
7 jul 18:05
Voor de tweede keer in zeer korte tijd wordt de Abdelmalek Essaadi universiteit in Tetouan opgeschrikt met een schandaal.
7 jul 17:32
Sinds de lancering van de operatie 'Marhaba 2017' zijn er meer dan 425.000 Marokkanen die in het buitenland verblijven in Marokko aangekomen via de verschillende transitpunten, aldus Abdelkrim Benatiq, de verantwoordelijke minister voor Marokkanen die in het buitenland verblijven.
7 jul 15:04
Logischerwijs zakten de Leeuwen v/d Atlas op de mondiale ranglijst na de zepers tegen Oranje en regerend Afrikaans kampioen Kameroen.
7 jul 14:03
Bij een busongeluk gisteren nabij Oujda raakten 39 personen gewond, waaronder 4 ernstig.
7 jul 11:50
Na een familieconflict probeerde een 41-jarige man zelfmoord te plegen door zichzelf in brand te steken in Al Hoceima.
7 jul 10:35
De 97e editie van het kersenfestival in Sefrou is gisteren begonnen.
7 jul 9:20
De brandweer in de prefectuur Skhirate-Temara slaagde er woensdag na uren in om het vuur onder controle te krijgen die 300 huizen in de sloppenwijk Tazrout 1 in Ain Aouda heeft verwoest.
6 jul 22:00
Een 19-jarige Marokkaanse vrouw, oorspronkelijk afkomstig uit de stad Sidi Kacem, werd gevangen genomen, geketend, verkracht, gemarteld en uitgehongerd gedurende een hele maand door haar verloofde in Casablanca.
6 jul 21:01
Een exclusief onderonsje met Zakaria Tijarti waarin hij toelichting geeft over het door hem en zijn broers deze zomer georganiseerde kickboksgala Fight League te Tanger. De 25-jarige kickbokser ontving onze sportredactie voor dit gesprek gastvrij in hun Team Tijarti gym in Leiden.
6 jul 20:02
Na een strak jaartje in de Jupiler League onder huidig hoofdcoach Marcel Keizer mocht de aanvaller mee met het eerste op trainingskamp naar Oostenrijk.
6 jul 18:03
Er is dinsdagavond ongeveer 36 kilo hasj in Tanger-Port in beslag genomen tijdens een operatie die resulteerde in de arrestatie van een Nederlander van Marokkaanse origine.

Populaire tags
terrorisme
verenigde staten
afghanistan
iran
syrië
rotterdam
gibraltar
olietanker
daesh
sancties
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
spanje
eredivisie
afrika cup
rabat
moord
mohammed vi
hakim ziyech