Het laatste nieuws uit Marokko
4 jan 19:05
De regeringswoordvoerder gaf commentaar op de recente dreiging van Polisario om VN-beperkingen in de bufferzone van El Guerguerate te schenden.
4 jan 18:11
Op de achtergrond treft de huidige nummer twee van de Serie A de nodige voorbereidingen om zich te verzekeren van deze groeibriljant.
4 jan 17:31
Duidelijke taal van de Marokkaans-international, anders dan men doet vermoeden is de nu 28-jarige middenvelder met niets anders bezig dan zijn rentree bij Galatasaray.
4 jan 17:04
Anders dan wat er eind oktober werd beweerd, krijgt de Marokkaanse competitie Botola Pro pas vanaf volgend seizoen de Video Assistant Referee geïntroduceerd.
4 jan 16:25
Ook dit jaar zullen er weer duizenden Marokkaanse aardbeienpluksters naar Spanje vertrekken.
4 jan 14:01
Eén van de treinen ontspoorde door de botsing.
4 jan 11:00
In totaal zijn er nu 22 verdachten voorgeleid die direct en indirect betrokken zouden zijn bij deze moordzaak.
3 jan 22:19
De steenrijke Maleisische Tony Fernandes spreekt de berichtgeving over een mogelijk weerzien met Adel Taarabt met klem tegen, de eigenaar van airliner AirAsia vertelt prima zonder de balvirtuoos te kunnen.
3 jan 22:01
Het had weinig gescheeld of ik had dit speciale onderonsje gemist. In de lobby van ons hotel in Medina kwam onze groep 's avonds elke keer bij elkaar, pratend over van alles, koetjes en kalfjes en tal van andere randzaken.
3 jan 21:30
De veiligheid- en inlichtingendienst BCIJ heeft vier politieagenten in Tanger aangehouden voor hun betrokkenheid bij een grote drugszaak.
3 jan 21:03
Ikzelf had tien fantastische dagen achter de rug, echter ben ik zomaar iemand. Waar je veel over hoort en leest zijn profvoetballers, topsporters die een turbulent leven leiden en veelal in verband worden gebracht met luxe in de meest exclusieve vormen.
3 jan 20:04
De politie in Salé stopte gisteren een poging tot illegale emigratie en ontmantelde een mensensmokkelnetwerk.
3 jan 19:01
De militaire dienstplicht geldt niet voor jongeren met de dubbele nationaliteit, behalve op vrijwillige basis.
3 jan 17:00
Haar bezoek aan Marokko in augustus heeft duidelijk veel indruk bij de popster achtergelaten.
3 jan 16:01
De geschiedenis leert ons dat er genoeg Marokkaanse talenten doorbraken in het Philips Stadion, nu doet óók de kersverse hoofdtrainer Mark van Bommel een handreiking naar twee 'ruwe diamanten'.
3 jan 15:21
De laatste keer dat de 34-jarige veteraan in actie kwam in clubverband dateert van mei van dit kalenderjaar, toen nog namens zijn laatste werkgever Al Jazira in de knockoutfase van de AFC Champions League.
3 jan 15:01
Dit seizoen iets minder overtuigend dan tijdens de vorige jaargang, lijkt Schalke 04 haar zinnen te hebben gezet op een versterking uit Camp Nou. Een van de eigen spelers die geslachtofferd kan gaan worden voor deze inkomende transfer is Marokkaans-international Amine Harit.
3 jan 14:45
De Marokkaanse politiediensten hebben twee Spaanse burgers uit het grondgebied van de Marokkaanse Sahara verdreven.
3 jan 14:02
Voor de eerste horde in de kwalificatiereeks voor de Afrika Cup U23 van 2019 in Egypte moeten Mark Wotte en co. af zien te rekenen met de leeftijdsgenoten uit de Democratische Republiek Congo.
3 jan 13:05
De leraren staken 24 uur om hun eisen kenbaar te maken bij de overheid.